Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthagynad a ferjed betegen,...

Otthagynad a ferjed betegen, csak mert babat varsz?

Figyelt kérdés
Ferjem tegnap tusszogott, orrfolyasa volt, jo sok valadek jott fel,este szetizzadta az agynemut is. Azt mondta a klima cseszhetett be meloban. Ma mar rendesen lebetegedett, etvagya van, de elkezdett levert lenni, feje faj es rohamokban kohog is. Egesz nap szelloztetek, keruljuk a kozvetlen kontaktot, de hat csak szeretem,apolom,holnap szeretnem orvoshoz vinni, vagy legalabb e receptet iratni neki.. Mar nem hajlando egy szobaban sem lenni velem, mert mivan ha corona, 37 es hoemelkedese volt elobb,kezd bepanikolni, hogy mi van ha bajunk lesz miatta. En nem panikolok, szerintem nem az, de akkor sem hagynam ot itt, ha az lenne, meg hat akkor mar ugyis mindegy. Probalok nem erre gondolni. En is teazom, nyomom a C vitamint, mar en is tusszogtem, de nem akarom itt hagyni semmikepp,mar el akart kuldeni anyumekhoz...nem erti meg, hogy ha az is, mar kbelkaptam es akkor meg mar pont hogy ne menjek semerre sem. Ti hogy allnatok ehhez? 28 hetes vagyok egyebkent.
2020. aug. 20. 18:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
3-as...nem nagyon vagy kepben a virusokkal, ugye? Egy legter, egy haztartas, meg tegnap puszilkodtunk, amikor nem volt baja, azaz csak hordozta, atadhatta.. amikor kohog, tusszog szorja szet, hiaba szelloztetek, a reszecskek repulnek... Egyutt aludtunk az ejjel. Ha elkaptam mar minek menjek el, mast is megfertozni? Jo logika..pont igy terjed. Nincs laza egyebkent, merjuk orankent, 36,5. Szerintem sem corona, nagyon bizom benne, hogy csak a klima a ludas vagy bedurrant a legcsove es az antibiotikum jo lesz ra. Holnap hivjuk a dokit, hogy megvizsgalja vagy csak kiirja a receptet.
2020. aug. 20. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Az igen, vetélést kívánni egy kismamának, a nap ocsmány hozzászólása a tiéd, kedves 13-as
2020. aug. 20. 21:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon intelligens vagy, ha masnak ilyet kivansz, ha meg "szakmabeli" vagy es az eü szferahoz közöd van, akkor add vissza a diplomad. En az eü-ben dolgozom, nem kell arcoskodni. De Isten malma orol, ne feledd es most mar nyugodj meg, mert rancos leszel :)
2020. aug. 20. 21:14
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

Antibiotikumot szed úgy, hogy nem mondta a doki? Honnan volt felesleges? Az antibiotikum kúrákat végig kell szedni, nem maradhat felesleg! Így szereznek az emberek immunitást a különböző antibiotikumokra, csak orvosi utasításra szabad szedni. Nem szabad így szedni, csak ártasz vele.

Az orrváladéka milyen színű? Ha átlátszó vírusos megbetegedés, ha zöldes-sárgás, akkor bakteriális, az antibiotikum pedig csak bakteriális fertőzésre jó és az antibiotikum mellé kell szedni probiotikumokot is. A színes váladék pedig egy az egyben kizárja a koronát.

Vaktában sose szedjetek gyógyszert, ezt jegyezd meg, főleg így, hogy kisbabád lesz.

2020. aug. 20. 21:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdés is felesleges. Hova mennél már, megfertőzni anyádékat, ha korona ha nem...
2020. aug. 20. 21:24
 16/19 A kérdező kommentje:
14-es lehet kicsit felreerthetoen fogalmaztam. Termeszetesen nem szed egyelore gyogyszert, holnap hivjuk fel a dokit, aztan o megmondja menjunk be vagy csak e recept lesz, s felir valamit. Erre irtam, hogy remelem jo lesz ra a gyogyszer. Egyebkent a kopete zoldes sargas, igy ebbol is kovetkeztetek ra, hogy antibiotikum kene, mert valszeg bakterialis a dolog. Nekem nagyon legcso gyuszi gyanus,mas a hangja is mar es rohamokban kohog es sok valadek jon neki fel a torkabol is. Sos vizzel gargarizalt, a torka mar nem faj. Koszi a hasznos valaszt :)
2020. aug. 20. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:
24%

Ez eg, sima vírus.

Lányaimnak hétfőn elkezdett folyni az orruk mint akinek kinyitottak egy csapot. Mádnapra 38 fokos láza volt mindkettőnek. A nagynak egész nap le se lehetett vinni. Rossz közérzet 0 étvágy. Este ügyelet, mivel a nagynak minden betegség szibte arcüregbe megy át. Ma csütörtök, picit van még náthás hangjuk amúgy semmi bajuk.

2020. aug. 20. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Birusra mem azedunk antibiotikumot

Az a bakteriumok ellen van

C es D vitamon sok folyadek lazcsillapitas ha van

Am korona

1 het, 2 map hoemelkedes torokfajas faradsag

Nekem ennyi volt lazabb mint egy influenza 😂

2020. aug. 20. 23:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Mar jobban van a ferjem, laza nem volt, csak hoemelkedese. Kaptunk antibiotikumot a sargas-zoldes kopet miatt..Nem virus, bakterialis felulfertozodese van.
2020. aug. 21. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!