Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a Martin szép név?

Szerintetek a Martin szép név?

Figyelt kérdés
Már volt egy kiválasztott nevünk, de valamiért most jobban tetszik a Martin. Egyébként Balázs volt az első ötlet. Szerintetek melyik a szebb? Választani persze nem a válaszok alapján fogunk, csak érdekelni, hogy másnak mi a véleménye, mert az ismertségi körünkben egyetlen fiú sem kapta ezt a nevet. Molnár a vezetéknév.
2020. aug. 20. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Csak nagyon gyakori lett.
2020. aug. 20. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Molnárral nem hangzik jól a két M miatt. A Balázs jó név, de gyakori, és Molnár Balázs rengeteg lehet. Esetleg Molnár Balázs Martin, ilyen nevű ember legalább nincs még egy. Aztán eldontitek melyiket használjátok.
2020. aug. 20. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Én Martint akartam mindig, de a férjemnek nagyon nem tetszett. Így Balázs lett a kisfiunk. Annyira örülök, hogy ezt választottuk. Nagyon illik rá, olyan huncut kis Balázs.

Mondjuk az ő vezetékneve nagyon ritka és nagyon jól illik a Balázshoz.

2020. aug. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!