1 éves kisfiúnak okozhat kárt, ha másfél hétig az apukájával marad, mert az anyukája elmegy nyaralni barátnőkkel? De videótelefonálnak naponta?
Edzembe nem jutna még csak 1 egész napra elhagyni a fiamat...
Mikor körmöshöz megyek 1 hónapba 1szer 2órára, az alatt lelkiismeretfurdalásom van... 16 hós...
Nem majd még 1 hétig boldogan vihogjak a barátnőimmel, miközben a gyerekem ki tudja mit csinál...
Számomra az ilyen nő nem anya, bocsi...
Ti normálisak vagytok, de komolyan? Mi az, hogy "elhagyni"? Nem örökbe adja, könyörgöm…
Egyébként ilyen hosszú időre én sem mennék el egy ilyen pici mellől. Túl sok idő ez. Nekem a nagy 4 éves volt, amikor egyszer tíz napra elutaztam munka miatt. Nem sírt utánam, jól elvolt, de azért pár nap után már emlegetett sokat, és utána, amikor hazajöttem, napokig meg volt borulva. Pedig ő szokva volt hozzá, hogy néha nem vagyok otthon, olyan munkám volt, hogy sokszor kellett 2-3 napokra távol lennem, de ez a tíz nap nagyon sok volt neki.
Egy egyévesnek pláne rengeteg.
Ilyen kicsi mellől én max 2-3 napra mennék el, főleg, ha csak nyaralásról van szó, és nem valami muszáj-dolog.
"Ezt azért majd mondjátok el azoknak az apukának is, akik hetelni járnak, kamionoznak,"
Meg is sínyli a kapcsolat illetve eleve nem alakul ki olyan kötődés a gyerek és az apja között. Kb. mint az elvált apáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!