Miért jön mindenki a babaváró hitellel? Nem is vagyunk rá jogosultak, de naponta felhozza valaki.
Ó mert innentől hipp hopp azon kapod magad, hogy mindenki a te méhed szavatossága felől érdeklődik, hogy ugyan se ház, se férj, se semmi egyéb, de miért nem szaporodsz, hát az a világ legjobb dolga, és mondja ezt az, aki sírva kérlel a szemével, hogy öljetek meg,mert nem aludtam 3 éve.
Szokj hozzá, komolyan mondom, csak rosszabb lesz.
28n
4esnek igaza van, ennek sosem lesz vége.
Mikor jön az eljegyzés?
Ha az megvolt, mikor lesz esküvő?
Ha az megvolt, mikor jön a gyerek? Akkor kamatmentes a babaváró kölcsön, ne viccelj, ingyen pénz.
Ha az megvolt, mikor jön a második? Akkor elengednek egy misit a lakáshitelből, kár lenne kihagyni.
Ha az is, már csak egy gyerek kell a 10+15ös csokhoz meg a diákhitel elengedéshez meg a családi autóhoz.
Ha az is megvan, akkor meg csak kéne egy 4.gyerek az szja mentességhez.
Tenyészkancának néz mostantól mindenki.
Ennél már csak az a jobb mikor terhes vagy és a bank hív fel telefonon hogy számon kérjen. Én így jártam!
"Látjuk hogy benne van a terhesgondozási rendszerben, MIKOR akarja felvenni a babavárót?"
Mikor közöltem hogy nem szeretném szabályosan nekem esett a nő hogy márpedig vegyem fel mert az jó nekem... Mikor közöltem hogy egyedülálló kismama vagyok rámcsapta a telefont...
Most ezt miért kell így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!