Hogy fogadnád ha megtudnád 20 évesen, hogy kistestvéred lesz?
Figyelt kérdés
Nem az én apám lesz az apja a babának, vagyis féltestvérem lesz. És nagyon furcsa mert eddig egyke voltam, nem számítottam rá hogy 20 évesen lesz kistesóm.2020. aug. 15. 15:22
1/8 anonim válasza:
Különösebben már nem érintene, de örülnék.
2/8 anonim válasza:
Igazából semmi kapcsolatom nem lenne vele én már a magam életét élem, az hogy három hetente-havonta másfél napig látom mikor otthon vagyok, sok vizet nem zavarna.
3/8 anonim válasza:
De jó. Majd vigyázok rá, hogy anyám is tudjon pihenni, legalább gyakorolok, miylen lesz ha nekem is lesz gyerekem.
4/8 anonim válasza:
Ha már nem laksz otthon, fogadd boldogan;)
Otthon lakva meg átkozod a "hírvivőt" az éjjeli ébresztőkért, a kaksiszagú levegőért...stb:D
5/8 anonim válasza:
Gratulalnek, es ha meg otthon laknek, surgosen keresnek alberletet🤣 (2 gyerekem van)
6/8 anonim válasza:
25 évesen született meg a 2. kisöcsém (volt már egy 7 éves, tehát már ő is "késői" volt). Természetesen nagyon örültem neki. Most 3 éves. Nem tudom, milyen kis vagy normál körkülönbséggel a testvérség, nálunk így alakult, de tökéletes a kapcsolatunk. Sok vannak velem a fiúk és sok programot csinálunk (nem úgy sózzák rám őket). A közös gyerekkori huncutságok meg szövetségünk köztünk kimaradnak, de helyette pl. a nagyobb öcsimnek már bizalmasa vagyok, amit nem beszélne meg a szüleinkkel (a saját "kis" 10 éves szintjént ugye pl. lányügyek:))
Örülj neki és várd szeretettel, szuper nővér leszel! :)
8/8 anonim válasza:
Nálunk én vagyok a kistesó. Engem az egyik tesóm nem akart, a másik igen (20 és 18 év van köztünk), én is ugyanígy a féltesóik lettem. Köztünk nagyon jó a kapcsolat. Én voltam a kistesójuk, körülöttem ugráltak, azt lesték mit szeretnék. Az élet úgy hozta, hogy most én vagyok így a gyerekeikkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!