Mi a véleményetek a Káinról, mint fiúnévről?
Figyelt kérdés
Tetszik, nem tetszik...?#Káin #bibliainevek
2020. aug. 14. 17:17
21/36 anonim válasza:
Semmilyen jelentést nem hordoznak azok számára, akik nem hisznek a misztikus dolgokban, és megmaradnak a realitás talaján. Nem a név határozza meg, milyen életünk lesz.
22/36 anonim válasza:
Szegény Ábel. Kb ennyi jut eszembe
23/36 anonim válasza:
Nekem is azonnal Káin és Ábel jut róla eszembe, pedig nem vagyok vallásos, sose voltam az. :/
24/36 anonim válasza:
nem vallásosság, inkább alapműveltség része, hogy felismered káin és ábel történetét... nem adnám, borzasztó sztori kapcsolódik hozzá. akár tagja valaki az egyháznak akár nem. ennyi erővel testvérgyilkosság is lehetne a középső neve.
25/36 anonim válasza:
A világ első gyilkosa. Nem vagyok vallásos, nem is minden bibliai sztorit ismerek, de ez még a szöveggyűjteményben is benne volt, tanultuk gimiben. Szerintem a legtöbb embernek ez a történet ugrik be.
26/36 anonim válasza:
24 nekem az az ötletem, hogy ha az első fiú KÁIN, a második fiú legyen mondjuk ÁBEL :D:D:D:D
27/36 A kérdező kommentje:
#26 Vagy lehetne egy személynek ez a két keresztneve, pl. Takács Káin Ábel :D
2020. aug. 15. 11:20
28/36 anonim válasza:
27-es te sem vagy jobb, mint az a válaszoló akit savazol. Te meg azért vagy degenerált és korlárolt, mert nem vagy képes elfogadni, hogy nem értenek veled egyet...
29/36 anonim válasza:
21!
Nem kell ehhez a misztikus dolgokban hinni. A Biblia ismerete hozza tartozik az alapmuveltseghez, ráadásul érettségi tétel is.
30/36 anonim válasza:
21-es vagyok. Ismerem természetesen, de attól még számomra csak mítosz a biblia. Egyáltalán nem hiszek benne, így számomra a bibliában szereplő nevek is olyanok, mint bármelyik másik név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!