Ez mégis minek "köszönhető", hogy anyai oldalról csak lány születik több generáción keresztül? Vagy csak én képzelek bele többet?
Figyelt kérdés
Négy tesóm van, mind a 4 lány. A legidősebb nővéremnek van 3 lánya, a fiatalabb nővéremnek egy lánya, az idősebb húgomnak nincs gyereke, de a kisebbik húgomnak 2 lánya van, ahogy nekem is 2 lányom van. Anyámnak van egy húga, és a húgának 2 lánya van. A nagynéném nagyobbik lánya most terhes egy kislánnyal. Anyám felőli nagyanyámnak 5 tesója volt, mind az öt lány. Volt szerencsém ismerni a dédnagyanyámat, neki egy nővére volt. Nagyanyámat kérdeztem, de nem ismerte dédnagyanyám családját, mert kicsi volt, amikor elköltöztek, tehát nem tudom, hány generáció óta van pontosan ez a "jelenség" jelen. Ilyen létezhet, hogy csak lányok születnek, vagy véletlenül alakult így?2020. aug. 13. 16:53
1/5 anonim válasza:
A férfin múlik a baba neme. De igen, előfordul halmozódás. Legjobb barátnőméknél a férje ágán mindenki fiú.
2/5 anonim válasza:
A férfin múlik, de van olyan, hogy a jó szervezete kinyirja valamelyik nemű spermát. Szebben mondva nem ideális a környezet valamelyik gént hordozó spermak számára. A lány spermak tipikusan lassabbak és szívósabbak. Lehet a gyors gyengébb spermak valamiert elpusztulnak.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is mindenki lány anyai ágon, de a férjemnek pl csak öccse van és úgy tűnik nekünk 2ből 2 fiú lesz. Öccsének is az első szülöttje fiú.
5/5 anonim válasza:
Nálunk felkenők között sok a fiú. Akad lány is, de jóval több a fiú. Olyan 80-20% az arány a fiúk javára. Nekem is 3 fiam született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!