A 0 RH+ vércsoport kedvező, ha babát szeretnék? Apuka nem tudom milyen vércsoportú.
"Az AB0 vércsoport rendszerben is kialakulhat ellenanyag képződés, ha az anya 0 vércsoportú, az apa pedig A, vagy B, illetve AB. A kép hasonló az RH vércsoportnál észlelthez, csak sokkal
ritkábban lép fel. Ezért kell elővigyázatosságból elvégezni az ellenanyag szűrést."
jajj de jó..most megnyugodtam!
és az apuka vércsoportja az mindegy???
apa tök mindegy milyen vércsoportú.
számít első terhességnél, ha baba lesz, ha elvetél az anyuka, ha abortuszra megy (már bocsánat, de ilyen is előfordul...), mert ha az elsőnél nem kap ellenanyagot, a második babát károsíthatja a szervezete.
akkor lehet, hogy amiatt vetéltem el 5 és fél hetesen?? üres maradt a petezsák, és nem fejlődött ki a baba. lehet a vércsoportok miatt?
még várom a szövettani eredményét..bár azt mondták, hogy 90%-ban nem tudják úgysem megmondani, hogy mitől ment el a babó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!