Csecsemőknél, (5hónapos) hogyan kell adni a Sedatif PC-t?
ÓÓÓÓ, kapod majd itt a sok beírást, hogy egy utolsó . vagy, hogy leszedálod a gyereket.... Én is adtam neki, doki javaslatára, nyugi. Tiszta gyógynövényekből van, nem nyugtató.
Én így adtam:
Műanyag (!) pohárban feloldottam 2 tablettát irtó kevéske vízben. Pár cseppnyi. Az oldatot felszívtam Nurofenes fecskendővel (NE FÉMKANÁLLAL ADD!) és a babám becuppantotta.
Nagyobbnak már az itatójában oldottam fel, vízben. De az fogzáskor volt és huzamos ideig kapta.
Szia!
Én bár még csak most várom az első babómat, azért némi információt tudok adni, mert anyósom és a párom is gyógyszerészek, és én is ezt szedem, ha nagyon nem megy az alvás..
Láttam, már írták, hogy műanyag kanállal, és így is van. A homeopátiás készítményeknek az a lényege, hogy minimális hatóanyag tartalommal bírnak, ami "emlékezteti" a szervezetet arra, amit tennie kéne.
Itt egy info a homeopatia.info.hu-ról:
"Alvászavar
SEDATIF PC, lefekvés előtt 1 tabletta, felébredéskor 1 tabletta
Homeopátiás komplex készítmény alvászavar kezelésére. Heteken keresztül is alkalmazható, nem tartalmaz nyugtatókat, nem okoz hozzászokást."
Remélem segített. :)
Jó pihenést!
Nálunk nem jöttek be ezek a homeós cuccok, de egyet azért én is írok:
úgy tudom, hogy elektromos eszközök közelében sem lehet tárolni (tv, mikró, stb.) Legalábbis ezt mondta a védőnőm, amikor anno tejet akartam fakasztani- semmi sikerrel.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!