Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kérnétek spermát a homo fiú...

Kérnétek spermát a homo fiú barátotoktól leszbiként?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd gyereket szülni, viszont leszbikus vagyok. Tudom, van más lehetséges megoldás arra, hogy legyen gyerekem. De nem akarom, hogy egy idegentől származó spermával termékenyítsenek meg.

Van egy szintén homo fiú barátom. Jó kapcsolatot ápolunk. Még középsuliban ismertük meg egymást, csak barátok voltunk, vagyunk. 2-3 hetente összefutunk egy kutyasétáltatás/reggeli erejéig. Arra gondoltam, megkérdezném tőle, hogy adna-e nekem spermát(persze finomabban). Ti megkérnétek..?

2020. aug. 9. 22:27
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
83%
Fiúk a klubból-ban volt ez :D
2020. aug. 9. 22:32
 2/21 anonim ***** válasza:
35%

Miért ne? Nagy eséllyel megtiszteltetésnek venné, még akkor is, ha ő semmilyen formában nem szeretne gyermeket.

Lehet még jobban elmélyül a barátságotok ezáltal!

2020. aug. 9. 22:40
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
azért ez elég necces szerintem. nem véletlenül anonimok a spermadonorok. gondolj bele, egyszer kicsúszik a szádon, vagy bárki más száján hogy ki az apja a gyereknek, onnantól a gyerek úgy fog rátekinteni, keresi majd, kapcsolatot akar vele, közben meg a srác lehet sose akart szülő lenni.
2020. aug. 9. 23:25
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Jó palimadár lenne a srác ha belemenne mert aztán a gyerektartást fizethetné. Épp eszű pali ilyenbe nem megy bele.
2020. aug. 9. 23:30
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem, mert ennek súlyos jogi következményei lehetnek bármelyik oldalról. Nem véletlenül macerás a spermadonáció, mert ezeket az etikai és jogi problémákat hivatott kivédeni. Még ha jóban is vagytok, és te nem élnél követeléssel (pl. gyerektartás), akkor is emiatt szerintem túl nagy kérés ez.
2020. aug. 10. 04:54
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

Ha adott esetben részt engednél neki a nevelésből, csak akkor.

Bármikor igényelheti majd ugyanis a láthatást stb.

Vagyis, ha te titokban szeretnéd tartani a gyermek előtt apja kilétét, illetve nem akarsz összeköltözni/ megosztott felügyeletet/láthatást akkor nem jó ötlet.

2020. aug. 10. 07:32
 7/21 A kérdező kommentje:

Kedves 1., Nem ismerem ezt a filmet és nem troll kérdező vagyok,komolyan gondolom.

Kedves 3., Az illető szereti a gyerekeket.

Kedves 4., Semmilyen esetben sem kérnék tőle gyerektartást. Nem minden nő pénzért vállal gyereket.

Nem kérnék tőle se gyerektartást se azt, hogy ne mondja el senkinek avagy nyugodtan mondja el, hogy Ő az én gyerekem apja. Ezeket a dolgokat rá bíznám, hogy eldöntse mit mond.

2020. aug. 10. 07:51
 8/21 anonim ***** válasza:
91%
Egy kérdést szerintem simán megér a dolog, de mondjuk mit szólnál hozzá ha ő is részt akar venni a nevelésében?
2020. aug. 10. 08:38
 9/21 A kérdező kommentje:
Találkozhatna vele, elvihetné egy héten 1x, szerintetek ez korrekt lenne?
2020. aug. 10. 13:36
 10/21 anonim ***** válasza:
19%

Jó ezek után fixen kamu ez a kérdés is. Hihetetlen mi lett ebből az oldalból, minden 2.kérdés kamu.

Hát persze talizhatna vele, végül is a gyerek csak egy "tárgy" nem, akit ide oda dobálhatunk. Az nem számít milyen lelki sérülést okozunk neki. Utolsó kérdésedből full lejön egy ócska kamu kérdés ez. Túl toltad már nagyon. Elején még csak adakozásról volt szó, aztán most meg már látogathatja is, hát hogyne. Nem is értem minek nézem ezt az oldalt a kamu kérdésekkel együtt. Mit művelek az életemmel édes istenem.

2020. aug. 10. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!