Melyik ez a reklám? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az uszodában van egy kissrác, és az anyukája mondja hogy nagyon száraz a bőre, de amióta ezt a krémet használja azóta jó. A krém márkája érdekelne, Gabi vagy Baba rémlik, de nem tudom hogy melyik.2010. aug. 4. 14:44
2/8 anonim 

válasza:

Baba,de egyébként nem annyira jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Miért nem jó, nem használ?
2010. aug. 4. 14:58
4/8 anonim 

válasza:

Igen Baba, de én nem hiszek a reklámoknak :)) Ha gond van a gyerek bőrével, jobb ha orvos is látja, mert ilyen szedett-vedett kencékkel nagyon el lehet szúrni :(
5/8 anonim 

válasza:

Én nem babának használom,magamnak,de nekem a baba cuccok túl vizesek,túl hamar beszívódnak,olyan,mintha be sem kentem volna,nagyon száraz és érzékeny bőrű vagyok (ezért használok kicsiknek való termékeket)Jobban szeretem a Johnsons termékeit és előzőnek is igaza van.Ha "csak úgy be szeretnéd kenni" akkor johnsons,ha gáz van akkor orvos inkább.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekünk a bőrgyógyász már több kencét felírt, és igazán egyik sem vált be. Egyszer adott egy termékmintát egy külföldi hidratáló krémből, ami nagyon jó volt, használt is, gyógyszertárban lehetett kapni, de mostanában nincs.
2010. aug. 4. 15:06
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon száraz a bőröm, gondoltam előbb kipróbálom magamon, aztán megkérdezem a bőrgyógyászt hogy mi a véleménye.
2010. aug. 4. 15:08
8/8 anonim 

válasza:

Nekünk pont a johnsons fürdető szárította a kislányom bőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!