Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mégis mikor fog...

Szülés után mégis mikor fog minden normálisan visszaállni?

Figyelt kérdés

Rettentően csúnya lettem szülés után.

Van striám, narancsbőröm és hurkáim is, pedig nem is híztam sokat. Most 14,5 kg van rajtam pluszba, ami sokakkal ellentétben a szoptatással nem megy le rólam. De ha le is menne, akkor se lenne jó alakom, mert ahhoz edzenem kell, amit el is fogok kezdeni, ha az orvos mindent rendben talált.

Ami a legeslegeslegeslegjobban zavar, az az arcom. Megváltozott szülés után és nem a jó irányba. Nagyon csúnya lettem. Szülésem előtt se voltam egy szépségkirálynő, de néztem ki valahogy. És mindig büszke is voltam arra, hogy nem kell sminkeljek, mert így is nézek ki valahogy. Most meg sminkkel se nézek ki sehogy.

Múltkor zuhanyzás közben észrevettem magam a tükörbe és rendesen sírva fakadtam, mintha nem is én lennék, és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Ehhez meg még tegyük hozzá, hogy szoptatás után úgy fog lógni a mellem, mint a tehén tőgye.

Mikor fog minden visszaállni?

2020. aug. 9. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Magától soha nem fog vissza állni. Ezt ne is várd.

Én mondjuk szerencsésebb vagyok nálad úgy látom, de nekem is keményen kellett dolgoznom, főleg a második után, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék.

Heti 3 edzés, diéta és szépségápolás, ami nem a megmosom a hajam meg az arcom kategória.

Az arcod amúgy szerintem vissza fog alakulni, de most fáradt vagy és még ezerrel dolgoznak a hormonok.

Most a babádra koncentrálj, majd ha 3-4 hónapos lesz elkezdhetsz dolgozni magadon. Jót is tesz amúgy ha heti párszor apával marad a gyerek 1-2 órára. ;)

2020. aug. 9. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Az arc átalakulása a növekedési hormonok miatt van, az nem fog megváltozni. Viszont a plusz kilók miatt ha majd leadsz pár kilót, vékonyabb lehet az arcod (ha az közrejátszik).

Amúgy ezzel küzdök én is, még meg sem szültem, de már most pontosan tudom, hogy a plusz 5kg, ami marad, csak a jéghegy nagyon aprócska csúcsa lesz, sokkal több és maradandóbb nyoma lesz, mint bármikor korábban hittem (arcom torzult, full stria vagyok a szeméremtájékamon, újabb aranyeret köszöntöttem). És pont így vagyok vele, mint te, a terhességem előtt az ilyen nem aggasztott, úgy voltam vele hogy amúgy sem vagyok valami szépségkirálynő, az összképen már sokat nem lehet rontani, aztán de...

2020. aug. 9. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Hogy mondhatod, hogy nem hiztál sokat, ha szülés után is plusz 14 kg van rajtad? Az rengeteg.

Fogyj le, edz, sminkek, krémek, vess be mindent.

2020. aug. 9. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:

fogad el magad ,nekem pl csipöm lett szėlesebb ,låbam lett nagyobb.

pedig kb 5 kg maradt rajtam az első gyerek után .50kg voltam szülės elött .ėn elfogadtam magam olyanak amilyen lettem.van 3 gyerekem utånok kb 10kg többletem 9 ėv alatt mint gyerekek elött.kevės embernek vanak olyan adotsågai hogy vėkony marad szülės utån is .

2020. aug. 9. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor én szerencsés vagyok, legalábbis most az első babánál. 3hónap alatt lement mindent. 20kg-ot híztam, mondjuk ennek egy része a baba volt és a magzatvíz. Nekem túl sok volt. 🙄

Számomra is hihetetlen, de úgy nézek ki mint előtte. Többen is szóvá tették, viccesen, biztos voltam én várandós? 😁 Nem lóg a hasamon a bőr, persze változott, de nem drasztikusan. Arcom semmit sem változott. Nem vizesedtem.

34 évesen estem teherbe. A hasamon akkor sem volt feszes a bőr, gondolom emiatt sem nyúlt ki nagyon, pedig óriasi pocakom volt.

Nagyon szeretnék 2. babát! Lehet akkor már nem lesz ekkora mákom... és meg kell majd dolgoznom a jobb alakért.

Próbálj meg leadni abból a 14 kilóból. Fogd vissza a szénhidrátot. Eleinte jót tesz a séta. Neked és a babának is. Utána szépen lassan fokozatosan tornázz. Eleinte egy negyed óra is elég. Utána lehet növelni.

Nekem van egy szuper appon, mel legs workout, jó gyakorlatokkal, beállíthtsz időt is. Csak ajánlani tudom!

Arcápolás! Ennek olvass után, sok lenne leírnom.

Még vmi! A szoptatásnak semmi köze a fogyáshoz! Én is szoptatok, mégis lementek a kilók!

2020. aug. 10. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Arra pedig ne gondolj hogy fog kinézni a cicid. Ezt az önbizalomhiányt, az ezzel járó stresszt, a szomorúságot a baba is megérzi! Szóval csak óvatosan.
2020. aug. 10. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!