Hogy reagált, aki hasonlon ment keresztül? 11 hónapos a babám. Megsérült mindkét karom egy esés miatt, az egyiket műteni kellett, be van gipszelve, semmit nem tudok vele csinálni, a másikon is csak az ujjaimat tudom leginkább használni. (Folyt. lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom felemelni, gondozni a babamat. Nagyon sír utánam, amióta ez van, rengeteget ragcsalja egy polomat. Majd megszakad a szívem. Van, aki ellátja, de én sose tudom felvenni és így lesz minimum 1,5 hónapig. Szörnyű érzés mindkettőnknek. Ha az ölembe teszik, nem tudom biztonságosan megtartani. Volt valaki, aki hasonlon ment keresztül?2020. aug. 7. 22:06
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedves megnyilvánulásásokat!
2020. aug. 8. 17:07
12/13 anonim válasza:
És ha csak feküdnétek egymás mellett?Közben puszilgathatod, foglalkozhatsz vele, lehet hülyén hangzik de esetleg megpróbálhatnád a lábaddal simogatni, mikor az ágyon fekszik. Persze legyen ott mellettetek valaki mert egy ilyen idős kicsi már roppant eleven.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólást és a kedves ötletet, megpróbálom!
2020. aug. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!