Mit csináljak ha a párom mindig rászól a gyerekünkre, hogy csendbe legyen?
Figyelt kérdés
Egész nap én vagyok itthon a 4 éves fiúnkkal és estére már tényleg elég fárasztó. Folyton beszél, nem tud 2 percig egy helyben ülni, nagyon eleven. Az apja este 6-7 körül jön haza munkából és pihenni akár de nem tud mert folyton beszél neki a kisfiúnk, erre ő rászól, hogy hagyja békén meg legyen csendben mert tvzni akar. Valamennyire érthető mert fizikai munkát végez és fáradt de úgy sajnálom szegényt is, hogy ő szeretne az apjával is lenni. Sajnos már több hónapja ez megy mióta a párom munkahelyet váltott és többet dolgozik. Próbáltam ezt vele megbeszélni már de csak az a válasz, hogy ő nagyon fáradt értsem már meg.2020. aug. 7. 12:49
1/10 anonim válasza:
10 percet azért lehetne szánni a gyerekre.
2/10 anonim válasza:
Az nem jatszik, hogy ha hazajon, egyutt vacsoraztok, akkor utana leviszed a gyereket bicozni v setalni , fel ora-orat, addig a ferjed is tud tisztalkodni, nyugton lenni 1 orat. Aztan ha visszajottok, akkor kis nyugi utan lehet jobban foglalkozna vele, bar egyebkent szerintem kcsg dolog amit a ferjed csinal.
3/10 anonim válasza:
Beszéld meg a pároddal, hohy legyen x idő, amíg játszik a gyerekkel, ugyan pedig vidd el te játszani.
4/10 anonim válasza:
Ha hazaesik a melobol faradtan, ehesen, koszosan en megertem, h nem a gyerek szovegelesere vagyik eloszor. En is ugy csinalnam, ahogy az egyik valaszolo irta, fel ora-ora nyugi, h addig osszeszedje magat, eszik, furdik, kavezik, nyugton van, de onnantol vegye ki a reszet rendesen. Ha kell jatszon, beszelgessen vele, furdesse, altassa stb.
5/10 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy persze, megérted, ha fáradt, akkor ne foglalkozzon a gyerekkel. Csak akkor majd 15 év múlva ne rinyáljon, hogy jaj, nincs jó apa-fiú kapcsolat közöttük, és ne fogja a fiára.
6/10 anonim válasza:
Én kimentem mindig az udvarra a lanyunkkal amíg kicsi volt, ha úgy éreztem, az apja pihenni akar. Ő is fizikai munkát végzett, de annyira sose volt fáradt, hogy ne akarjon a lányával játszani.
Hétvégén próbáljon meg többet pihenni a férjed, más ötletem nincs.
Menjetek ki az udvarra, ha tömbhazba laktok, akkor menjetek el sétálni, szaladgálja ki magát a gyerek.
7/10 anonim válasza:
Minek csinál az ilyen gyereket...
8/10 anonim válasza:
Aki szerint igaza van a férjnek, az mit gondol? Ha ovis lesz a gyerek, tehàt anya is visszamegy dolgozni, akkor a gyereknek kuss? Mindketten meresszék a ..csàjukat a tv előtt hisz dolgoztak? Apropò, a gyerek haza is jöjjön egyedül nem? Vagy én értem fére és ez a luxus csak apának jár? Az oké, hogy anya megy érte, főz, takarìt. Mert apa melò utàn pihenni akar semmi mást... Remélem legalàbb panelba laktok, nehogy màs dolga legyen kint....
9/10 anonim válasza:
8!
4 éves, ergo nagy eséllyel már egy éve óvodás kellene hogy legyen anya pedig dolgozhatna. Úgy tűnik nem így van, anya otthon van, nem dolgozik.
10/10 A kérdező kommentje:
Mivel tanár vagyok így itthon vagyok nyáron 1,5 hónapot és a gyereket se viszem ilyenkor oviba ha annyira érdekel!
2020. aug. 8. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!