Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már, hogy 2 honapig nem...

Volt már, hogy 2 honapig nem kaptad meg a menziszt és volt orvosnál de nem terhes?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki terhes, aki nem menstruál rendszeresen.
2010. aug. 4. 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok,csak azt nem irtam bocsi h a lányom 1 éves,és eddig rendszeres volt de most késik 2 honapja.doki adott valami orvosságot és most várom a pár napot h meginduljon...lehet h hormon miatt van mert régota szedek orvosságot is pajzsmirigyre...
2010. aug. 4. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem értem!

2 hónapja nem volt menszeszed.

Csináltál egyáltalán tesztet?

Bebizonyosodott a terhesség vagy esetleg más probléma?

Milyen gyógyszert kaptál a dokitól?

Mit mondott egyáltalán a doki?

2010. aug. 4. 14:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Jol értetted igen 2 honapja nem volt,doki mikor vizsgált azt mondta minden ok nincs baba.de megjegyzem kb a honap felében 2-3 napra mutatkozott barnás kicsit véres folyás..kaptam kupot viszkedésre,és orvosságot aminek a neve primolut nor és azt 7 napig kellett h szedjem és azt mondta utána meg kellene h kapjam.most várok hétföig és ha semmi ismét megyek a dokihoz.
2010. aug. 4. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor terhesség kizárva.A pajzsmirigy betegség is okozhat ciklus zavart.Valami hormonális probléma lehet a háttérben.Akkor nincs más hátra,mint a doki tanácsá követni.De szerintem jobban kérdezd ki erről a dokidat,nehogy valami komolyabb baj legyen.

Köszi,hogy leírtad részletesebben:)

kismami voltam.

2010. aug. 5. 09:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Na majd meg jelentkezek ...doki is azt mondta röviden h a pajzsmirigy tud gondokat okozni...de ennyire még nem volt h ennyit kessen..na majd figyeld az oldalt jelentkezek mikor kapom meg..üdv és szép napot kismama.

Én 1,éves kislány anyukája vagyok

2010. aug. 5. 15:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia....na csak jelentem h megis ert valamit az orvosag tegnap vegre megkaptam es nem kell mennem orvoshoz most majd figyelem a kovetkezo honapot mert az mondta doki ezek utan rendszeressen kell h legyen...udv es szep napot
2010. aug. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!