Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha holnap lesz az utolso...

Ha holnap lesz az utolso munkanapom mikor irnak ki tappenzre?

Figyelt kérdés
Munkaadommal valo kozos megegyezest kovetoen holnap dolgozok utoljara. Ilyenkor a nogyogyaszhoz holnap menjek hogy aug.1tol tappenzre irjon, ami szombat (?), vagy hetfon menjek mert az a munkanap es aznaptol tud felvenni?
2020. júl. 30. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Közös megegyezés alapján munkavégzés alóli felmentés pontosan mit takar? Hány hetes vagy? Én úgy tudom, hogy előbb indokkal ír ki tp-re a doki, amit a munkáltató tudomásul vesz. Vagy rosszul tudom?
2020. júl. 30. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Hétfőtől írnak ki, mert az munkanap. Én tegnap vetettem magamat táppénzre, de úgy kértem, hogy augusztustól, az orvos hétfőtől írt ki. Mehetsz holnap is, akkor is csak hétfőtől fog.
2020. júl. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!