Babarát felmosó, ami pusztítja is a baktériumokat, vírusokat, gombákat?
Hetente egyszer, amikor kutya is meg kert is? 🙈
Inkább moss fel hetente. Azzal is tisztább lesz, mint egy hétig kenegetni a koszt.
Sosem domestosoztam.
De ugyanazzal az altalanos tisztitoszerrel mosok fel, heti 1x.
Nekem is gőztisztítóm van. Én csak azzal mosok fel. Nekem 3 mopp hozzá, amit használat után mosok. Korábban viledát használtam, de azt is mostam minden használat után.
A kérdésedre válaszolva ez lehet megoldás neked.
Az nagyon durva, hogy sokan Domestossal mosnak fel baba mellett is. Nem elég, hogy baromi káros a környezetre, még szerencsétlen gyerek szervezetét is szétvegyszerezik.
Aztán csodálkoznak, ha húsz ev múlva a gyerek meddő, beteges, rákos...
Kérdező, a Domestost és társait felejts el, ne csak a baba miatt, hanem magad miatt is. Èn ecetes vízzel szoktam felmosni vagy öko mosószerrel, pl. Zöldlomb, Frosch, stb.
Nem kórházban laktok, nem kell túlsterilizálni a környezetet.
17 nem az a kérdés hány naponta mosok általában. Egyébként hetente egy nap mosok vagy kettő, akkor mindent.
De en a mopokat teljesen külön mosom, nem dobok melle mást, max a kutyák törülközőjét. En nem ertem azt a valaszolot aki a koszkenegeteset emlegeti. Felmosol. A sima vizes felmosokat felmosas után kimosod tiszta vízben és kicsavarod. Vagy te milyen koszt kenegetsz? Engem még úgy tanítottak felmosni hogy egy vizesebb vegyszeres felmosas után vízcsere és utana majdnem száraz attörlés. En most tényleg nem ertem, miről beszélgetünk itt, de lehet gyengeelméjű vagyok. Senkit nem ismerek aki minden felmosas után mopot mos gépben.
"Senkit nem ismerek aki minden felmosas után mopot mos gépben."
Moshatod te kézzel is, de elsőre azt írtad, egyáltalán nem mosod.
A vízzel való kiöblítés nem mosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!