Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, 6 hónapos babának...

Anyukák, 6 hónapos babának örülnétek ilyen ajándéknak? Ez értelmes dolog?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy 6 hónapos babának ez még használhatatlan, de pár hónap alatt csak jó lesz, nem? Videó is van a terméklapon:

[link]

2020. júl. 28. 09:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Ez szerintem akkor jó már, ha magától áll a baba, és pl bútor mellett lépeget. Hat hónaposan még nagyon kevés baba tud állni, ha van olyan egyátalán. A kislányunknak ilyen korban inkább olyan motoros készséget fejlesztő dolgokat vettünk, meg rágókát. Vannak az emagon nagyon jó dolgok, mi ott néztünk ki dolgokat.

Pl ezek:

[link]

[link]

Ezt még mindig szereti. Nem tudom, milyen összegben gondolkodsz, de lehet akár egy érdekesebb játszó szőnyeg is, azon tud feküdni,később üldögélni is akár. De ha elmész egy bababoltba, biztos hogy segítenek kornak megfelelő játékokat választani.

2020. júl. 28. 09:31
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, 11-es vagyok. Még vehetsz esetleg szövet könyvecskét, fürdő játékot, vagy szivacs kockát. Mi vettünk olyan pohárkakat, amiket egymásba lehet, pakolni, vagy egymásra lehet építeni. Ezt is nagyon szereti a kislányunk, habár inkább belebeszél a poharakba :D

Mostanában kezdte el, hogy belepakol kisebb dolgokat, majd kiszórja :)

De akár vehetsz alvó kendőt, aranyos csörgő plüsst, babakocsi játékot. A Rossmannban is vannak nagyon cuki dolgok :).

2020. júl. 28. 09:37
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
10 es jókat ír. Kislányom ezeket mind szerette és hasznos neki.
2020. júl. 28. 10:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálunk bevált a járás segítő, a lányom nagyon szerette, de nagy helyet foglal, 2-3 hónapig használja csak, amikor már fel tud állni, de járni még nem tud, az enyém ahogy megtanult járni rá se nézett többet.

Ezek jutottak eszembe:

[link]

[link]

2020. júl. 28. 10:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, hasznosnak találtam. Így már legalább minimális az esélye, hogy valami ökörséget vegyek. :D
2020. júl. 28. 11:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Csörgőnek van még értelme ebben a korban? Találtam egy tök cukit. :)
2020. júl. 28. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem tartom ördögtől valónak a járássegítőt, van aki nagyon ellenzi. Nekünk nem volt, mert kicsi a lakás, így sehol se tudott volna vele közlekedni, ezt is vedd figyelembe. Illetve az ilyen nagy játékokat külön élmény pakolászni, mert sehol sincs jó helyen. De te tudod, hogy mekkora helyen élnek. Használni viszont kb. fél év múlva tudja, amikor elkezd tanulni járni, fél évesen még nem.

Amik eszembe jutottak:

- kemény lapos kiskönyv/ puha babakönyv

- rágóka

- puha kockák

- formabedobó (lehet ezt is később fogja használni, de már ilyenkor ismerkednek vele)

Illetve szerintem nagyon jó látogatós ajándék a szilikon rágcsalánc. Keress rá, sokan készítenek is és egyedi elképzelés szerint megcsinálják, akár a nevét is felfűzik rá gyöngyből. Ilyenkor jönnek a fogai, úgyhogy nagyon jól jöhet, lehet olyat is kérni, amin cumitartó is van, ha cumizik. Szerintem egyedi és szép ajándék.

2020. júl. 28. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Csörgőkkel is játszanak egész sokáig, szerintem simán belefér fél éves korban.
2020. júl. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!