20-35 éves nők! Válasszátok ki, hogy hogyan álltok a gyerekvállalás kérdéséhez. Az alábbiak közül melyik jellemző rátok a legjobban?
Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 18:25
11/18 anonim válasza:
26 vagyok,van egy féléves fiam,de mindenképp szeretnénk még 1,vagy 2 gyereket. Nyugi kettes,találsz majd magadnak megfelelő lányt :)
12/18 anonim válasza:
29 vagyok, nem akarok egyet se. Férjem sem, ő 35.
13/18 anonim válasza:
29 éves vagyok, nincs gyerekem, de szeretnék, viszont még nem találtam meg azt a férfit, akit szívesen látnák a gyerekem apjaként. 1, max. 2 gyereket szeretnék.
15/18 anonim válasza:
Csak es kizarolag akkor szeretnek gyereket, ha eljutunk egy olyan szintre az elkovezkezendo evekben, hogy semennyire ne kelljen leadnunk az eletminosegunkbol gyerekvallalas eseten. Ertem ez alatt azt is, hogy gond nelkul meg tudjuk venni mindenbol az ujat es minosegit, babakocsit, butorokat, ruhakat, stb, nekem nem palya a Mucika nagyneni lanyanak a hasznalt cuccai, amit mar 6 generacio ota hasznalnak, de meg “jo allapotban van”. Elotte termeszetesen kell egy eskuvo, az sem olcso dolog. Szoval ott tartunk kb, hogy akkor lesz gyerek, ha felretettunk ra nagyjabol 4-5 millio forintot.
16/18 anonim válasza:
30 éves vagyok, nincs gyerekem, nem szeretnék.
17/18 anonim válasza:
33 vagyok, most fog az elso fiunk születni, ha lehet, akkor mi szeretnénk még egyet.
18/18 anonim válasza:
Egyszerűen nem szeretem a gyerekeket (meg úgy általában az embereket sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!