Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mégis miért áldás vagy mitől...

Mégis miért áldás vagy mitől lett áldás a gyerek?

Figyelt kérdés
Neked mégis miért vagy mitől lett áldás?
2020. júl. 26. 09:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
A gyereked élete, létezése és később a világban az ő tettei nem a te érdemed. Ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor nem tudom miért beszélgetünk. Ez olyan ellentét, amit egy fórumon nem fogunk megváltoztatni. Szép napot neked!
2020. júl. 26. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
11 ez mind óriási hülyeség, amit írsz. Kérdezz meg egy pszichológust mekkora hatással van a csalad így nyilván az anya is arra, hogy a gyereked egy utolsó lepattant csöves drogos senkiházi lesz, vagy értékes tagja a társadalomnak. Ez mind ott kezdődik, hogy miután védekezés nélkül dugtál, megtartod e, megszulod e és időt, energiát és pénzt fektetsz e bele. Nem az a kérdés, hogy felnő e a gyerek ha le se szarod. Nyilván. Ha ennél többet tettel érte akkor meg már miért ne lenne az is legalább olyan munka mint amit az irodában csinálsz? Mindegy. Mindenki úgy gondolja ahogy akarja, de nehogy már az legyen a ciki, ha valaki szereti a gyerekét és büszke rá. Vagy te talán nem a gyereked szereted a legjobban a világon? Mert ha nem az elég baj.
2020. júl. 26. 16:30
 13/19 anonim ***** válasza:
21%

Ossz magadnak érdemérmet érte! Én nem teszem, "csak" felnevelem a gyerekeimet, de nem tekintek rájuk a teremtményemként. Pszichológust neked ajánlok, aki szerint ez érdem.

"Vagy te talán nem a gyereked szereted a legjobban a világon? Mert ha nem az elég baj."

Nem. És sajnálom, ha neked ez probléma. Nekem és nekik sem az.

2020. júl. 26. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, nálad hogy lett az "áldás"-ból "érdem", 13-as, ugyanis nem ez volt a kérdés, amin te most őrjöngsz, de érezhető a frusztrációd, az biztos. Nem arról beszéltem, hogy az, hogy ki lett a gyerekemből, az én érdemem, idézd már, hogy ezt hol írtam. Arról beszéltem, hogy nagy dolog egy új élet létrehozásával és útjának egyengetésével foglalkozni. Öröm és áldás, feladat, igen. Senki nem írta, hogy saját érdeme, hogy mi lett aztán a gyerekből. Tudod, ugye, hogy az, hogy hogyan értelmezel (félre) egy szöveget, az terólad árul el sokat, nem arról, aki írta.
2020. júl. 26. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
13 nem írtam hogy érdem. Azt írtam ugyanannyi munka, lemondás és minden egyéb, mint a karrier. Nekem is van karrierem meg gyerekem is. Most akárhogy próbálod itt magyarázni az nem normális, ha nem a gyerekeidet szereted a legjobban. Egyszerűen természetellenes.
2020. júl. 27. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

"Tudod, ugye, hogy az, hogy hogyan értelmezel (félre) egy szöveget, az terólad árul el sokat, nem arról, aki írta."

Az pedig, hogy mitől leszel ideges és ingerült, az pedig rólad.

Én természetellenesen gondolkodom akkor ezek szerint. Mi a problémád tehát?

2020. júl. 27. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
96%
A probléma annyi, hogy te kezded el magad fényezni, hogy milyen fasza csaj vagy és kb te nézel le mindenki mást, aki horribile dictu, büszke mer lenni a gyerekére. Mert itt megint van egy tárgyi tévedésed. Büszke nemcsak arra lehetsz, amit te érsz el. Önmagában lehetsz büszke a gyerekedre. Arra, amit ő tud. Függetlenül tőled.
2020. júl. 27. 12:16
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem lettem ideges és ingerült, te viszont már elköszöntél, "szép napot neked", aztán mégis mindig visszajárkálsz jól beszólni.

Amúgy azt vágod, hogy én vagyok a 9. hozzászóló is? :D Szerintem sokan vagyunk sokfélék, nem kell minősítgetni egymást meg nyomni ezt a passzív-agresszív szöveget, hogy "jó, akkor én gondolkodom természetellenesen". Ezt se mondta senki, ezt te mondod egyedül. De érdekes, hogy szerinted én vagyok ideges. Az áldás nem érdem, az áldást az ember kapja, nem eléri. Eddig is ezt mondtam és ez után is, a gyerekem áldás, nagy dolog az életemben, csoda a hétköznapokban, de nem kérek érte díjat, csak örülök neki. Tényleg nem tudom, mivel vitázol.

2020. júl. 27. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy gyerek önmagában is csoda. Gondolj csak bele... Egy új élet születik a testedben, ami legtöbb esetben egy szép szerelem gyümölcse. Sajnos ezt manapság sokan nem tudják már eléggé megbecsülni. :c
2020. aug. 25. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!