Mégis miért áldás vagy mitől lett áldás a gyerek?
"az új élet létrehozását tartom egyelőre a legértékesebb dolognak, amit tettem"
Szerintem nem én tettem. Mármint nem teljesítményem, mert nem vagyok rá tudatosan hatással, ez egy magától végbemenő biológiai folyamat. A szakmai utamért tettem, hosszú éveken át áldoztam rá időt, energiát, pénzt.
A gyerekekért nem tettem, szeretkeztem védekezés nélkül. Te mit tettél, hogy lettek, hogy ezt érzed?
Jaj, tudom, annyiszor végighallgattam már ezt, hogy de amiért tudatosan tettem, csak arra lehetek büszke, meg az a nagy dolog, védekezés nélkül dugni meg akárki tud.
Te magad írod, "hosszú éveken át áldoztam rá időt, energiát, pénzt" egy gyerek felnevelésére vajon nem? És a megszülése az első lépése ennek, és most jön a java. Egy értékes, társadalom számára értéket teremtő új élet létrehozása és felnevelése szerintem elég nagy dolog, hosszú távú projekt, és képzeld, nem a védekezés nélküli szexre gondolok, hanem az emberré neveléséről, miközben nekem magamnak is van életem, és nem kell a gyerek 18 éves korában olyan kérdést kiírnom a gyakorira, hogy jaj, nem tudok aludni, amíg haza nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!