Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem bírja az...

Mit csináljak ha nem bírja az etetőszéket?

Figyelt kérdés

Amúgy is nehezen, döcögősen megy a hozzátáplálás. 10 hónapos most és már kezdtem megörülni, hogy többeket eszik. Erre most 2 falat után sír, csapkod az etetőszékben. Arra gondoltam nem szeret ott lenni. Mivel ha mondjuk a babakocsiban adok neki valami falatot zokszó nélkül eszi. A babakocsiban etetés nem opció és pihenőszék sincs.

Mit csináljak. Hagyjam rá majd megszokja megint? Próbáljam ölben etetni? Dehát annyira örökmozgó. Félek kikecmeregne a kezemből.

2020. júl. 19. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Így így. Kolléganőm gyereke sem.eszik...miért is enne. Kihagyja az ebédwt, aztán anyu rohan utána a dörmivel, rudival meg a pudingal . "Csak ezt eszi meg" alapon. Hát hogyne.
2020. júl. 19. 11:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Ahha. Tehát nyilván én vagyok a szar. Most leírhatom hogy nem kap gyümölcslevet, cukros ételt és az apjával, nagyijával se eszik. Úgyse hiszed el. Mert neked van egy jó evő gyereked. Meg láttál egy rossz példát és akkor már mindenki olyan.
2020. júl. 19. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Az enyémek vizet isznak, az övé cukros gyümölcslevet, és egész nap kergetik vele, ez is nagy különbség. Hogy legyen éhes a gyerek, ha soha nem engedik hogy az legyen? Folyamatosan adagolva van neki a szénhidrát valamilyen formában, szerintem istenesen éhes talán még soha nem is volt.
2020. júl. 19. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Nem, de jó eséllyel sok ilyen van.

És igen, hiszem, hogy az, hogy fáj neked, hogy felelősséged van benne, egy dolog, de elhazudni nem lehet. Igenis van felelősséged benne, sok ponton. És érdemes ránézni őszintén, mert tehetsz ellene!

2020. júl. 19. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

10, pedig van ilyen.

Ezt csak az tudhatja, akinek van ilyen gyereke. Az nem, akinek van ismerőse, akinek van. ;)

Két gyerekem, ugyanolyan nevelés.

Egyik zabagép, másik totális fényevő.

Ettől függetlenül a fényevőt se kergettük sose a lakásban, hogy "na, még egy falatot", mert eleve nem is használt volna.

DE a kiéheztetés ugyanúgy nem.

Nem, nem éhezett meg fél nap múlva se.

Nem, nem volt vevő nasira, gyümölcslére sem.

Fél banán elég volt neki egy napra és akkor már jól evett. Csoda hogy él.

Most se viszi túlzásba. 3,5 évvel fiatalabb tesója tízszer annyit eszik.

2020. júl. 19. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet jön foga? Ha eddig evett etetőszékbe én biztos nem kezdeném a rendszert megszüntetni.
2020. júl. 19. 12:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Semmi jele fognak. Eddig van 6 és egyiknél se volt ilyen gond 🤷😖
2020. júl. 19. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!