Kedves NEM DIPLOMAS anyukák? Tanultatok valamit amíg otthon voltatok?
Figyelt kérdés
Aki igen,mit? Köszönöm 😊
Az eredeti szakmát is megíratjátok.
#Tanfolyam gyerek mellett
2020. júl. 16. 20:16
11/13 anonim válasza:
Könyvelő vagyok egy állami intézményben. Mivel csak a vállalkozási mérlegképes könyvelőim volt meg, így továbbképeztem magam, és megszereztem az államháztartási mérlegképes szakot is.
12/13 anonim válasza:
Kreszt tanultam, most meg szenvedek a forgalmival. 2 gyerek mellett muszáj a jogsi, amúgy nem tenném le.
Szerettem volna valami szakmát is, vagy átképzést, de arra nem volt energiám mellettük.
13/13 anonim válasza:
Hű hát szerintem aki így vág bele gyerek mellett a tanulásba, pláne egyetembe, az nagyon bátor. Nekem nem többemberes a babám, de pl a KRESZ-re is nehéz tanulnom, mert erre is már csak akkor van normálisan lehetőség, amikor a gyerek alszik, ez meg van mikor este tíz után történik meg...Nem tudom mi lenne, ha egyetemi vizsgákra, zh-ra kellene így készülni. Nem én vagyok a kérdezett kategóriája, mert én szülés után 3 hónappal államvizsgáztam, de aki bele akar vágni olyan szempontból könnyebbség van, hogy míg a gyerek nem köteles oktatási intézménybe járni (tehát 3 éves koráig) nappali tagozaton egyéni tanrendet lehet rá igényelni. Ilyenkor az előadásokra nem kötelező bejárni, de ugyanúgy kell zh-t írni, beadandót csinálni. Őszintén én egy diploma után sem tudom elképzelni hogy csinálnám végig azt, amit kellett az egyetemen, volt hogy öt beadandó kellett egyszerre meg egy hét alatt írtunk 4 zh-t, szóval én nem vágnék bele gyerek mellett. De szerintem ami a legjobban megéri mostanában és nagy-nagy akaraterővel kivitelezhető gyerek mellett, az valamilyen közgazdasági szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!