Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz szeptemberben...

Szerintetek lesz szeptemberben iskola, óvoda?

Figyelt kérdés

2020. júl. 16. 13:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%
Én azt gondolom, hogy lesz. Olyat esetlegbel tudok képzelni, hogy ahol sok a fertőzött, mint pl.most Mezőkövesden történt, ott egy rövid időre átállnak online oktatásra, de ezt a 3 hónapos, egész országra kiterjedő cirkuszt nem lehet újra meglépni.
2020. júl. 16. 14:14
 12/34 anonim ***** válasza:
5%

Pontosan az kellett volna, hogy minél több ember átessen rajta, mint pl a svédeknél. Érdekes, ott nem jajveszékeltek.

Budapesten volt a legtöbb (állítólagos) fertőzött, ami ugye a lélekszám függvényében érthető is.

Na, a fővárost meg pont lesz..ön, mi abban a megyében élünk, ahol a legkevesebb megbetegedés volt.

A 70 éves mamikák sorsa is hidegen hagy.

Gyerekre nem volt veszélyes, így én nyugodt voltam/vagyok.

Én nem hordom a maszkot, erre sem a Lidlben, sem az Obiban nem köteleznék már, senki nem foglalkozik vele. Ennyit a nagy vírusról.

2020. júl. 16. 14:16
 13/34 anonim ***** válasza:
88%

Igazi felelőtlen idióta vagy. Kár, hogy neked is ugyanannyi jogod van...

2020. júl. 16. 14:17
 14/34 anonim ***** válasza:
97%
12-es a gyerekekre is éppúgy veszélyes lehet. Amúgy ezt a leszarom hozzáállást és nulla tiszteletet adod át a gyermekednek?
2020. júl. 16. 14:21
 15/34 anonim ***** válasza:
82%
12-es. A te szuleid nem 70-es ven trottyok??? Te szerencsetlen idiota. Remelem elvisz a covid.
2020. júl. 16. 14:31
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

#12 remelem ha 70 éves mamika leszel a kedves orvosok hagynak kínok közt megdogleni, mert kit érdekel majd annyi idősen a sorsod.

Te amúgy magadtól vagy ekkora érzelmi nyomorék büdös bunkó?

Azért mert neked nincsenek idős szüleid nagyszüleid akik miatt aggódj, vagy akkora paraszt vagy hogy őket is letojod, más meg védheti a 70 éves “mamika” édesanyját, nagymamáját.

Neked hogy esne ha valaki pl letojna a gyereked egészséget te paraszt? Nem csak te élsz a világon, de nem tudom mit várok egy olyan fogyatékostol, aki szerint komplett Budapest kipusztulhat, mert ő nem is ott él.

Anyám....képzelem mit adsz át a gyerekének ilyen szellemi színvonallal, neked muszáj volt szaporodni, mi?

2020. júl. 16. 14:31
 17/34 anonim ***** válasza:
87%

Ráadásul pont az ilyen idióták miatt juthat el a betegség szegény nagymamámhoz, aki még a kutyáját is igyekszik önkéntessel végezni. De általában az ilyen hülyék miatt dől dugába rengeteg ember igyekezete (azaz felelősségvállalása és több hetes odafigyelése, hogy nehogy hordozóvá váljon.)

Mert itt nem az számít hogy belehalsz-e. Hanem hogy kinek adod tovább és hogy segíted-e a terjedést. Mindenki tudja hogy az egészséges emberre nincs nagy veszéllyel.

2020. júl. 16. 14:32
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Jajj 17 mert szerinted az ilyen véglényt érdekel más önmagán meg a gyereken kívül? Ha rájuk nem veszélyes más dögöljön nyugodtan meg pláne aki idős. Igaz azok a mamik építettek fel neki az országot, de ki nem carja le hat nem? Suttyo proli.
2020. júl. 16. 14:35
 19/34 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon remélem, hogy lesz (bàr èn nem vagyok olyan optimista, mint itt páran), de ha mègsem, én elàsom magam a kert vègében, az biztos. Szeptember legelejère vagyok kiírva, úgyhogy egy újszülött mellett én nem fogok tudni egy màsodikost tanítani. Egyébként is ez a digitális oktatàs egy vicc, a gyerekek oktatàsàt, szociàlis, èrzelmi fejlődèsèt nem lenne szabad beàldozni, azèrt ez nem pestis.
2020. júl. 16. 14:39
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nagy port kavart, hogy szinte semmit nem kaptak a tanárok, hogy az online oktatást el tudják kezdeni. Rengetegen voltak akiknél még net sem volt, nemhogy számítógép. Úgy gondolom, hogy ebből bőven elég volt ez a 3 hónap (annyi volt?), nem képes az ország egy ilyen mozgalomra. Nincs elég támogatás, nincs online rendszer, amiben minden diák 100%osan részt tudna venni.

Biztos vagyok benne, hogy lesz iskola és óvoda. Maximum az óvodák csökkentett létszámmal mint most. Nálunk a fiam pl azóta sem tud menni, mert nem engednek be minket még.

2020. júl. 16. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!