Miert kerdezte meg?
Figyelt kérdés
Most kezdek el jarni pszichiaterhez,a pszichológusomon keresztul (meg nincs megallapitva a pontos diagnozis) es elkertek a vedono nevet is. De felhivtam ujra a pszichológusomat,azt mondta ne aggodjak,ezt minden kisgyerekes anyukatol elkerik (13 honapos a fiam). De meg is bennem van a felsz. Ok be vonhatjak a gyamugyet vagy akarmi? Azt mondta ok nem hívhatják fel,csak a biztonsag kedveert kerte el. Meg,hogy ne aggodjak,bizzak benne.2020. júl. 15. 17:47
1/8 A kérdező kommentje:
O azt mondta a gyamugyhoz semmi kozuk nincs.
2020. júl. 15. 17:51
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem gáz, nem örülnék neki én sem, főleg, hogy mivel a címedet gondolom tudja, abból már a védőnőt is tudhatja, nem kellene megkérdezni.
3/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem a pszichiáterrel,azt mondta ez normális ,mindig elker vagy egy hozzatartozot,kisgyermekesektol a vedonot is. Es akkor lep fel ez a dolog,ha nemtud valaki egyutt mukodni. Es ezen nem kell aggodni. :)
2020. júl. 15. 18:08
4/8 A kérdező kommentje:
Ez az elso beszelgetes lesz egyekent.
2020. júl. 15. 18:08
5/8 anonim 

válasza:

Én nem bíznék meg benne, nem mernék kitárulkozni neki ezek után. Azt, hogy veszélyezteted a gyermeked (pl. érzelmi, erkölcsi) fejlődését, nagyon könnyen bele lehet magyarázni bármibe, HA akarják. És itt mintha már alapból meglenne a szándék, hogy amennyiben "szolgáltatsz" rá (szerinte) elegendő indokot, akkor... Más egyéb sem hiányzik, mint a gyámügy a nyakadba, mikor vélhetően épp elég bajod van így is!
6/8 anonim 

válasza:

Én akkor fordultam volna ki az ajtón, ha ilyet kérdez, és mond. Ne mondj neki semmit.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta ez nem egyeni dolog, mindenkitol megkerdezi.
2020. júl. 15. 23:05
8/8 anonim 

válasza:

Akkor miért írtál ki kérdést róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!