Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom kérdeztem már de még...

Tudom kérdeztem már de még mindig nem értem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tri-regol fogamzásgátló mellett szeptember óta nem menstruáltam.Az első szünetben amikor nem jött meg a doki azt mondta szedjem tovább a gyógyszert előfordulhat ilyen.A második szünetben sem jött meg ezért elmentem ismét és akkor talált mindkét petefészekben cisztát.Kaptam Rantudil-Forte kapszulát.Már beszedtem egy dobozzal,de még mindig nem jött meg...Terhességi tesztet 4db-ot csináltam mind negatív..Már komolyan nem tudom mitől lehet.A doki azt mondta akkor menjek vissza ha megjön és elmúlt..Valaki volt hasonló helyzetben?Az endometrium 2mm tehát baba biztos nincsen..
2015. dec. 15. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:

A ciszta miatt nem jön meg.Nekem is adtak egy halom gyógyszert anno,mégsem történt semmi.Megoperáltak,elmúlt,ennyi.Van olyan ciszta,amelyik felszívódik a gyógyszer hatására,és van,amelyik masszívan ott marad.

Mondd el a dokinak,hogy mi a helyzet és biztos javasol megoldást.

2015. dec. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!