Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok első babás kismamá...

Ajánlanátok első babás kismamának könyveket?

Figyelt kérdés
Normális oktató könyveket keresek, amiben leírják mit érdemes beszerezni a baba érkezése előtt, mire kell figyelni a terhesség alatt, születése után mit hogy kell
2020. júl. 15. 06:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a dr Karp Harvey könyvek tetszettek a legjobban.
2020. júl. 15. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Én imádok olvasni és minden terhességgel, szüléssel, baba gondozással kapcsolatos könyvet elolvastam. Ezek után mondom azt neked, hogy felesleges. A felét nem tudtam hasznosítani. Sokkal többet ér ha van egy tapasztalt anyuka ismerősöd. Vagy több. Annyira más minden gyerek hogy hihetetlen. Ezt nem tudod könyvből megtanulni.
2020. júl. 15. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem feltétlenül értek veled egyet 2-es.Részben persze igazad van, nem ad minden kérdésre választ, de én személy szerint úgy jártam, hogy 2hónapon keresztül üvöltött a gyerekem .Mindenki azt mondta kólikás ,a gyerekorvostol a védőnőig az anyukákon keresztül mindenki.Felvásároltam az összes hasfajos elleni cseppet sorolhatnám ,de a fiam óramű pontossággal este 6tól hajnal 2ig sírt Utána rátaláltam a fent említett könyvre ,bepólyáztam oldalra fordítottam, fehér zaj, ringatas ,cumi és egy hangja nem volt a gyerekemnek.Én meg elsírtam magam, hogy ez ennyi, Miért nem jártam utána, Miért nem tudtam még csak hallomásból sem mi is az a 4.trimeszter ...
2020. júl. 15. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A szoptatás női művészete
2020. júl. 15. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szilágyi Diána: Babázz lazán

Elsőre furcsán hangozhat a címe, de nagyon kedves, logikus gondolkodású könyv. :)

[link]

2020. júl. 15. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!