Bentre cipő a babára?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy gondoltam felesleges, de most azt olvastam, hogy ajánlják. Nyilván totyogónak. Ki mit gondol erről?2020. júl. 12. 20:43
1/10 anonim válasza:
Én vettem bentre szandált ugyanezért. A cipő boltban mondta az eladó, hogy az első gyerekének még ő is vett. A másik kettőnek már nem. Amúgy az enyém nem nagyon volt hajlandó bentre felvenni. 20 perc után már tépte le magáról. Végül elengedtem én is.
2/10 anonim válasza:
Jobb mezitláb
Nálunk kellett viszont.
Hideg a padló..
Én sem járok mezitláb
3/10 anonim válasza:
Pont azért tépi le magáról, mert nem lett hozzászoktatva otthonra is előre.
4/10 anonim válasza:
Mi csúszásgátló zoknit vettünk, nyugodtan tudott futkározni is benne otthon, a lábfejnek pedig olyan, mintha mezítláb járna, tehát jó hatású. Gugolhat, hempereghet, hajlíthatja a bokáját, felmehet az ágyra, bármit csinálhat benne, kényelmes. Szandált vagy cipőt el sem tudok képzelni bentre.
5/10 anonim válasza:
jobb a benti szandi, a kis bokája miatt.
6/10 anonim válasza:
Zolni vagy mezítláb. Sosem adnék rájuk bentre cipőt, kínzás és felesleges is.
7/10 anonim válasza:
Elég a zokni vagy mezítláb. Nyugaton amúgy is így tolják, a bokaizom erősödése miatt. A bokatartó cipőktől gyenge marad a boka, mert csak tartják, nem tud erősödni...
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem felesleges. Gyerek cipő boltban dolgozom, a legtöbb láb probléma attól van hogy nagyon egészségtelen a parkettán, járólapon, és minden ilyen sima felületen járni. Mezítláb csak természetes talajon lehetne fűben, homokban, köveken, mert az dolgoztatja a talp izmait. Hajlékony talpú, magas kérgű szandiban legyen otthon, maximum felé időben mezítláb.
9/10 anonim válasza:
#3 előre? Miért te már a mászni tudó gyerekedre is adtál cipőt/szandált otthon örökké hogy szokja?
10/10 anonim válasza:
Baba ortopédiai szűrés már elég korán van. Kicsi korban teljesen természetes a bedőlt boka egy bizonyos fokig. Szakorvos dönti el. Csak ha kórosan bedőlt akkor van létjogosultsága a magas kérgű cipőknek. Sokkal nagyobb veszélyt jelen, hogy már totyogós korban cuki mini sportcipőket adnak a gyerekekre, amik általában kemény talpúak. Puhatalpú, puha bőrcipő az egészséges és a sok mozgás. Szerintem a sok rossz tartású lábfej a kevés mozgástól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!