Mi a jó egy gyerekben? Úgy őszintén?
Kérdezd meg a szüleidet.
Nem kötelező gyereket vállalnod, ha így gondolkodsz.
Neked semmi, ne is vállalj. Én bármire képes lennék értük, bár már felnőttek és hagyom őket, hogy szabadon járják a saját útjukat. Igen, rengeteg türelem és lemondás kell hozzájuk, de ha jó a kapcsolatotok, azt a fajta szeretetet csak a gyerek tudja adni.
Ha egy szülőnek meghal a gyereke, az a világ egyik legnagyobb fájdalma. Ha születik, a világ egyik legszorosabb kapcsolata, ami egy életen át tart. Soha el nem múló szeretet, bármit is csináljon a gyerek. Tudni kell jól szeretni és sziklákat lehet vele megmozgatni.
Sztem rosszul tetted fel a kérdést kérdező :)Mi a jó ,,más,, gyerekében? :D de lehet tévedek de ha az a névmás oda lenne biggyesztve mindjárt jobban hangzik..:) legalábbis nekem :) a válaszom a máséban semmi a magaméban ha lesz..,,minden,,
S ahogy az egyik válaszoló is írta a saját/ vinnyogó, vísító hisztis kiállhatatlan porontyát elviseli hisz a sajátja mint a fingja/ nekem viszont nem az nem az én vérem közöm nincs hozzá tehát hagy ne viseljem főleg imádjam :( bocs nem. Amíg nem az enyém addig semmi nem jó bennük. főleg ha még méltán rendkivűl antipatikus őseit vélem a porontyba felfedezni akár külső vagy belső jegyek :) persze a szép gyerekeket kb 1 éves korukig elnézegetem talán meg is simogatom..de több sajnos nem jön ki.Amikor már látom h görbűl a kis képe és hiszti lesz belőle jobb ha viszik a közelemből olyan undor és düh fog el..de hozzáteszem csak a más gyereke váltja ezt ki a saját nem fogja :) a kis kutyikat meg imádom annak még a kakija baba csaholása sem idegesít. :)
Igazából megmagyarázhatatlan a dolog. Nem fenékig tejfel a gyereknevelés, de van benne valami megmagyarázhatatlan dolog, ami boldogságot ad.
Nem tudom, valami olyan plusz boldogság, amit egy gyerkőc valamiért megtud adni, valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!