Jöhet a lepontozás,de én SEMMIT. Nem értem miért kell akkora felhajtás,meg "ügyülü bügyülü" ha meglátnak egy kisgyereket aki les bambán mint vmi hülye,vagy éppen hisztizik.... Tejóég. xDDD
2015. ápr. 9. 11:21
3/15 anonim válasza:
Ki lehet vele takaríttatni a lakást, el lehet küldeni bevásárolni, no meg a legjobb, hogy jár utána csomó adókedvezmény meg családi pótlék.
2015. ápr. 9. 11:25
4/15 anonim válasza:
Utolsoval ertek egyet.... En sem szeretem oket. Mar kiskorban sem artatlanok..hany kisiskolas dog teszi tonkre a masik eletet a gunyolodassal....
2015. ápr. 9. 11:25
5/15 anonim válasza:
3as nagyon jo fej vagy!!! :DDDDDDD
2015. ápr. 9. 11:26
6/15 anonim válasza:
Én még csak olyan gyerekeket láttam akik hangosak, idegesítőek, hisztisek, és gondolom épp ezért nem szeretem őket.
2015. ápr. 9. 11:26
7/15 anonim válasza:
Az ég világon semmit.
idétlen,kiabál,buta,hisztis,követelőző,állandóan valami baja van,mindent tönkretesz,stb.
A gyerek az Úr büntetése a szex miatt.
2015. ápr. 9. 11:40
8/15 anonim válasza:
Itt egyesek úgy csinálnak, mintha nem is lettek volna gyerekek. Ja, hogy nem volt gyerekkoruk, mert papi alkoholista volt, az más.
Egy gyerek olyan, amilyenre nevelik.
De szeresse mindenki csak a sajátját, és azt talán mindennél jobban, így van rendjén.
Akinek meg egy gyerek idegesítő, az úgy néz ki nem jár mindennap Budapesten tömegközlekedéssel, az emberek 90%-a sokkal idegesítőbb, mint egy vihogó gyermek.
2015. ápr. 9. 12:06
9/15 anonim válasza:
1-es vagyok.
Csak szeretnék tisztázni egy-két dolgot. Én se vagyok oda a ygerekekért, de a kérdés az volt, hogy mit szeretünk bennük, nem az, hogy miért utáljuk őket.
Másodszor pedig az ártatlanság nem azt jelenti, hogy erkölcsösek a mi normáink szerint, hanem épp az ellenkezőjét: kívűl állnak még ezeken, és nagyon őszintén tudnak örülni, szeretni, de gonoszkodni is.
2015. ápr. 9. 12:11
10/15 anonim válasza:
Hat tobben utaljuk oket mint szeretjuk az biztos....:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!