Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindig minden maradékot nekem...

Mindig minden maradékot nekem kellene megennem, amit a babám meghagy?

Figyelt kérdés
Egyesek majdhogynem lenéznek,mert nem mindig eszem meg ,amit ,pépeset a babám meghagy.Nem értem miért kötelező nekem megennem a maradékot,imádom a kislányom,de ha egyszer azokat a pempőket én nem szeretem,miért egyem.Elég ha neki ízlik,egye csak,de nekem miért kell?
2008. nov. 25. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség hogy neked kell megenned. Ne törődj az ilyen emberekkel!!!
2008. nov. 25. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tegyél arra ki mit mond. te tudod, mi jó nektek. én se eszem meg a gyerekek maradékát. én nem is híztam a többi anyukával ellentétben. bár ez egyénfüggő is. szerintem nem olyan világban élünk, h rá lennénk szorulva a maradékokra.
2008. nov. 25. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megenned!

Sőt! Én épp azokra nézek furcsán, akik megeszik az összeturmixolt, pépesített dolgokat, azt, amiben a gyerek előtte két kézzel járt minimum negyed órán keresztül. Rendben, a saját gyerekem, aláírom, de ha egyszerűen nem tartom kívánatosnak, akkor nem vagyok hajlandó megenni. Nem kényszerít rá senki. Alapvetően nem vagyok finnyás, sok dolgot bevállalok és sok dolog nem zavar, de a kajamaradékokra én valahogy mindig nagyon érzékeny voltam. Még a férjem után sem eszem meg, amit meghagy, egyszerűen nem megy. Pedig nem fogdossa meg, nem maszatolja össze. Közös tányérból simán eszem vele, egy-egy falatot cserélünk, kérek is, ha megkívánom, de ha már végzett az étellel és ott marad a tányéron a hűlt étel, akkor ahhoz nem tudok hozzányúlni.

Szóval nem te vagy ezzel egyedül, ne foglalkozz másokkal. Szerencsére ezzel engem még senki sem talált be.

2008. nov. 25. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megenned! Ne foglalkozz azokkal, akik emiatt leneznek.

Nagynenem mindig mindent megevett a 3 gyereke utan. Eleg fiatalon hatalmasra nott.

2008. nov. 25. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megenni, NE EDD MEG!!!ez nem leszólás részemről, inkább könyörgés. A sógornőm kislánya most 3 éves, és anyuka MINDENT megeszik a kislány után. Még mindig nem fogyott vissza a szülés előtti alakjára, szerintem többek között ezért. Egyébként meg így remekül rá lehet szoktatni a gyereket arra, h nem kell megenni mindent, anya úgyis eltakarítja...aztán ültesd le 6 évesen ebédelni, körbe fog röhögni ha bepróbálkozol az "addig innen fel nem állsz..." kezdetűvel...
2008. nov. 25. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyet nem is hallottam. Miért kéne megennem a gyerek maradékát??? Oké, per pillanat éppen azt eszem :) Mert nem ette meg a krumplipürét. De hát az enyém már egy éves és már rendes kajákat eszik, a krumplipürét meg szeretem. De eszembe sem jutott volna megenni a leturmixolt répát meg krumplit meg tököt meg ezeket. Ha joghurtot eszik, akkor abba én is belekóstolok néha, de nem is értem, miért kéne kötelező jelleggel megenni a maradékát. Nálunk a kutya eszik maradékot, nem az ember. Más kérdés, hogy én most megettem a krumplipürét, de amúgy eszembe sem jutna megenni minden maradékot amit a gyerekem összenyammog aztán mégsem eszi meg.
2008. nov. 26. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!