Miért ilyen ellenségesek egymással az anyák?
Akár a baba klubbot, akár a sulit, ovit, akár a gyk-t nézzük, folyton a rosszindulat megy. A vádaskodás, okoskodás, versengés...
Bezzeg az én gyerekem stb. mondtatok. Az én terhességem..
Az én szülésem...szoptatás, tápszer, mozgásfejlődés. Mind-mind csak vitaforrás.
Inkább össze kéne tartani, segíteni egymást, nem?
De őszintén, nem értem mire ez a nagy versengés és ellenszenv?!
(Mindig tisztelet a kivételnek!)
Mert a nők egymás fölé akarnak kerekedni, mindegyik azt gondolja, hogy különb a másiknál, és emiatt szeretik a másikat lenyomni, azt fitogtatni, hogy ő jobb.
Én az antiszoc viselkedés híve vagyok, engem nem érdekelnek a játszóteres, babaklubos, meg kb semmilyen nőtársam véleménye nem tud megindítani és én se szeretem megosztani másokkal az enyémet.
Nálunk a baba klubban normálisak hál istennek.
Amúgy az ilyen emberek minden másban is ezt csinálják. Én benne voltam szülés előtt egy fb csoportban. Nem volt 2 hónapos a kicsi, ki is léptem.
Ez az élet minden területén megfigyelhető, szerintem.
IT-ban dolgozom, nézz át a Programozás rovatra, megy a fütyiméregetés egész nap.
Főleg az ilyen névtelen helyeken tapasztalatom ezt kifejezetten. Mintha az egész napi stresszt azzal vezetnék le, hogy pár embert random elküldenek a fenébe, leszólnak, megszólnak, stb. és így talán nem a család kapja a nehezét.
Az anyukáknál ugyanez. Gondolom begyűlik a feszkó, és itt vezetik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!