Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha te például 14 évesen...

Ha te például 14 évesen teherbe esnél elvetetnéd a gyereket vagy nem?

Figyelt kérdés
sok videót látok tiktokon hogy 14-15 évesen gyereke lesz valakinek és megtartja. Ha én annyi idősen teherbe estem volna édesanyám szétvert volna nyújtófával...de tényleg

2020. júl. 6. 18:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek mindenki válaszával. Köszönöm <3
2020. júl. 6. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
13%
Én nem mentem volna abortuszra. Számomra ez gyilkosság. Ráadásul egyik ismerős is pórul járt. Kikapartatta magát, utána meg meddő lett, nem lehetett másik gyereke. De nem ítélem el azt, aki nem tartja meg. Attól, hogy az én értékrendbe nem fér bele, lehet máséba igen.
2020. júl. 6. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
21%

Képzeletben talán lehetett volna / sokkal később kezdtem nemi életet élni./

Nem tartottam volna meg

2020. júl. 7. 06:08
 14/15 anonim ***** válasza:
15%

Magyarországi (és valószínű, környékbeli) statisztikák szerint évtizedek óta az újszülöttek fele cigány származású, ez tény, nem rasszizmus. Így stagnált az ország népessége, sőt, az utóbbi években csökken, mert ehhez képest többen halnak meg (általában ugye idősek). A többit nem nehéz kitalálni, milyen irányba színesedik az ország.

Az előző bekezdésemből nem nehéz kitalálni, kiknek szól a kérdés.

2020. júl. 7. 19:45
 15/15 1112 ***** válasza:
85%
Gőzöm sincs , ha előfordulna ilyen, de nem fordulna; de egyébként szóval nem tudom, hogy abban a helyzetben hogy döntenék. Meg pl a szüleim is hogy megengednék-e a megtartást; és el tudnánk -e látni anyagilag ,pénzügyileg.
2020. júl. 29. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!