Megéri innen pelust rendelni?
a másod osztályú 35/db a mini.
októberre várjuk a babát, gondoltuk rendelünk innen...ez jó ár?
Ja és egy pólyáért jó ár a 3500 ft?

aha...és ezt a babakelengye csomagot megéri?
bocsi, csak első babánk lesz, és most kezdek tájékozódni...ugye sok mindent kell venni...

Szerintem gagyi ez a pelenka, nem vennék ilyet újszülöttnek. Újszülöttnek mindenképpen jó márkát érdemes venni.
Ha utána már biztosan tudod, hogy jó a bőre, akkor próbálkozhatsz a többivel.

Szia
én a dm-ben szoktam vásárolni Libero pelenkát nekünk ez nagyon jól bevált. van dm-es kártyám és ha itt vásárolsz, gyüjtheted rá a pontokat és 25% árengedményeket kapok a pelenkából tehát pl 4990 ft a 4-es libero erre én kapok 1248 ft kedvezményt 3742 ftért megvan a 4-es libero 84-dbos 44,54re jön ki egy db. szerintem a pelenkát se és a csomagot se, vedd meg. Inkább nézzél listákat, hogy miket kell beszerezni és Te vedd meg külön. Pl szülés utáni betét. nem mindegy hogy milyen, nekem a TENA lady super vált be más nem lesz elég, és a csomagban te nem tudod hogy milyen dolgok vannak, én nem adnék ki rá semennyi pénzt.

Szia
Olcsó a pelus, de olyan is...
Én a 100dbosból 60at kidobtam, mert selejtes volt...
A másik féle 1.o.pelusból a maxit nem tudtam ráadni a 9kilós gyerekemre, mert kicsi volt rá.
Kész ráfizetés!
Hogy a bőr kipirosodását ne is említsem...
A DM saját pelusa nagyon jó, árban is, szívóképességben is, minőségileg is. Inkább azt!
Pólyáért jó a 3500, de csak akkor ha hagyományos, nem kókusz és a huzat és betét is együtt ennyi.

Ami a kelengyét illeti:
nem tudni milyen fajta szülés utáni betét, milyen popsitörlő...
Melltartóbetét nem feltétlenül kell.
Sudocrem a legkisebb minta gondolom, amit a terhesség alatt a Felicitastól is megkapsz, plusz a kórházban szülés után kapsz 2 féle ajándékcsomagot, amiben az is és sok egyéb van.
Szerintem egyszerűbb és olcsóbb, ha te megveszed azt, amire tényleg szükség van, és tudod, hogy milyen márkájú, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!