Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megéri innen pelust rendelni?

Megéri innen pelust rendelni?

Figyelt kérdés

[link]

a másod osztályú 35/db a mini.

októberre várjuk a babát, gondoltuk rendelünk innen...ez jó ár?

Ja és egy pólyáért jó ár a 3500 ft?

2010. aug. 2. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Te tudod,de én rendeltem anno egy ilyesmi pelust,és annyira kipattgott a kislányom popsija,hogy vastagon bekellett kennem Penáten popsikrémmel mert annyira ronda volt.Soha többet nem vettem,a másodiknál se.Inkább megvettem a drágább Liberot,de az legalább jo.Ja és sok volt benne a selejt:(
2010. aug. 2. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Én lebeszélnélek, mert az elején én is vettem ilyet (nálunk lehet boltba kapni ezt a fajtát) és nem jött be, mert a "cucc" állandóan kijött belőle. Az elején én a Liberot szerettem, mert a háta csak ettől nem lett kakis, a többiből valahogy mindig kijött, de lehet, hogy csak velem volt a baj.
2010. aug. 2. 12:03
 3/12 A kérdező kommentje:

aha...és ezt a babakelengye csomagot megéri?

[link]

bocsi, csak első babánk lesz, és most kezdek tájékozódni...ugye sok mindent kell venni...

2010. aug. 2. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, az első cuccokat nem rendelném, hanem magam venném meg. Az a biztos. Amúgy nálunk is egyedül a Liberoból nem jön ki a kaki, viszont én a Pamperst jobban szeretem, puhább, jobb a gumija. És ezek sem drágák a 1esnek 37Ft darabja. Gratulálok a babához!
2010. aug. 2. 12:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem gagyi ez a pelenka, nem vennék ilyet újszülöttnek. Újszülöttnek mindenképpen jó márkát érdemes venni.

Ha utána már biztosan tudod, hogy jó a bőre, akkor próbálkozhatsz a többivel.

2010. aug. 2. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha van felétek DM, akkor érdemes majd regisztrálnod a bababónyusz programra, mert elég sok pelenkakupont küldenek, amit ha kombinálsz egy 15 %-os vásárlásra jogosító kuponnal, máris olcsóbba jó minőségű pelenka darabja a megbízhatatlan másodosztályúnál. De a DM-be ha vásárolsz, kapsz pontokat, 50 pont után kapsz egy kuponfüzetet, abban van egy 25 %-os kupon, abból azt vehetsz, amit csak akarsz. Pl. pelenkát. Én a barátnőimmel mindig egy kártyára vásárolok, megbeszéljük, kinek mi kell, és mindig hihetetlen jó árakon sikerül jó minőségű pelenkát vásárolnunk. Előre összeállított babakelengyét azért nem rendelnék, mert én először is szívesen megnézem, megfogom azt, amit megveszek, a másik pedig az, hogy egy csomó felesleges holmit is rád sózhatnak nem kevés pénzért. Ha valami érdekel, vagy tapasztalat kérne, kérdezz nyugodtan..
2010. aug. 2. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia

én a dm-ben szoktam vásárolni Libero pelenkát nekünk ez nagyon jól bevált. van dm-es kártyám és ha itt vásárolsz, gyüjtheted rá a pontokat és 25% árengedményeket kapok a pelenkából tehát pl 4990 ft a 4-es libero erre én kapok 1248 ft kedvezményt 3742 ftért megvan a 4-es libero 84-dbos 44,54re jön ki egy db. szerintem a pelenkát se és a csomagot se, vedd meg. Inkább nézzél listákat, hogy miket kell beszerezni és Te vedd meg külön. Pl szülés utáni betét. nem mindegy hogy milyen, nekem a TENA lady super vált be más nem lesz elég, és a csomagban te nem tudod hogy milyen dolgok vannak, én nem adnék ki rá semennyi pénzt.

2010. aug. 2. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia

Olcsó a pelus, de olyan is...

Én a 100dbosból 60at kidobtam, mert selejtes volt...

A másik féle 1.o.pelusból a maxit nem tudtam ráadni a 9kilós gyerekemre, mert kicsi volt rá.

Kész ráfizetés!

Hogy a bőr kipirosodását ne is említsem...

A DM saját pelusa nagyon jó, árban is, szívóképességben is, minőségileg is. Inkább azt!

Pólyáért jó a 3500, de csak akkor ha hagyományos, nem kókusz és a huzat és betét is együtt ennyi.

2010. aug. 2. 13:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Ami a kelengyét illeti:

nem tudni milyen fajta szülés utáni betét, milyen popsitörlő...

Melltartóbetét nem feltétlenül kell.

Sudocrem a legkisebb minta gondolom, amit a terhesség alatt a Felicitastól is megkapsz, plusz a kórházban szülés után kapsz 2 féle ajándékcsomagot, amiben az is és sok egyéb van.

Szerintem egyszerűbb és olcsóbb, ha te megveszed azt, amire tényleg szükség van, és tudod, hogy milyen márkájú, stb...

2010. aug. 2. 13:35
 10/12 A kérdező kommentje:
oké, nagyon köszönöm a segítséget!!Akkor majd külön-külön beszerzem őket:)
2010. aug. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!