Mennyi az esély rá, hogy az 56-os ruha nem lesz jó a babámra?
Csak akkor cserélik ki, hogy ha rajta van a címke. Viszont mielőtt ráadnám, ki szeretném mosni, azt meg ugye címkéstől nem lehet. :)
A 32. heti uh-n normál méretűnék becsülték.
Akkor rosszul fogalmaztál. De nem vagyok sértődős fajta, nem sértődtem meg. Azért ahhoz ennél több kell! :)
Csak tudod, általában itt szeret mindenki a másik torkának ugrani. Ismeretlenül kiélik hajlamaikat. De akkor bocsi! :)

Az én fiamat több mint 4kgra én 63cm saccolta be a doki az utolsó ultrahangon, egy héttel később egy 53cm, 3470es csomagot szültem meg, és kérdezték, hol a többi.
Szóval az ultrahangon saccolás sem mindig pontos. Pláne ha már félig alszik az orvos:D
Ennek ellenére nálam az 56os garnitúra volt, és még 7hónaposan is rá tudtam adni a rugit, mert úgy nyúlt, de pl egy 62es rugit csak két hétig bírt hordani, pedig piszok drágán vettem neki...

Szia!
3400 g-mal született a kisfiam a születéskor 55 cm-re mérték itthon az első vizsgálatkor 1 hetesen 60 cm-re mérte a gyerekorvos. Én bele estem abba a hibába, hogy nagyon sok 56-os méretű kis bodyt vettem és közülük csak egyetlen egy ment rá a fiamra, az is csak azért mert nyúlt. Vegyél egy garnitúra 56-ost amiben hazahozod + vegyél egy 56-os bodyt meg mellé az évszaknak megfelelő pulcsit, nadrágot, stb amiben lesz a kórházban, de ezek inkább 62-es legyenek, hogy később is tudja használni. Én a következőnél már így csinálom.

hát azért a legtöbb baba bőven belefér ám az 56-osba! az én fiamon úgy lógott az is, mint tehénen a gatya, pedig 54 cm volt:)
ha nem lesz jó, legfeljebb elajándékozod, vagy elteszed a következő babának. mossad csak ki nyugodtan!

Az elsőt nagyobbnak mérték az átlagnál, 59 cm és 3750 gmal született. Az 56os ruhák 2 hétig voltak jók rá.
A második fiamat mindig kisebbnek mérték a korához képest. Ehhez képest 57 centivel és 3950 gmal született.
Sajnos semelyik 56os ruha nem volt jó rá:(

Köszönöm mindenkinek!
Kimostam, elvasaltam, csomagoltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!