Mennyi az esély rá, hogy az 56-os ruha nem lesz jó a babámra?
Csak akkor cserélik ki, hogy ha rajta van a címke. Viszont mielőtt ráadnám, ki szeretném mosni, azt meg ugye címkéstől nem lehet. :)
A 32. heti uh-n normál méretűnék becsülték.

Dehogy veszek!
Csak arra az egy garnitúrára értem, amiben haza szeretnénk hozni. Ez kimaradt a kérdésből, bocsi. :)
Hát, az 50-50%-ig én is eljutottam...

Mi az a normál méret? Vagy átlagnak megfelelő? A dokidat kérdezd, hogy ő mennyinek saccolja a szülésre. Mégiscsak jobban ért hozzá, mint mi... Ő szerintem biztosabbat tud mondani!
Az én babám pl. 35. héten született és akkor már 53 centi volt. Nem tudom mekkora lett volna, ha végig bent marad... Volt szobatársam, akinek majd 60 centis kisbabája született.

Egyáltalán nem akartalak kioktatni!!! Ha Te ezt vetted ki a szavaimból, akkor azt nagyon sajnálom!
Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy most azonnal hívd fel a dokit, hanem ha személyesen találkozol vele, érdeklődj, hogy mit gondol mekkora lesz a baba.
De mindegy, inkább nem írok semmit, mert még ezt is sértésnek veszed...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!