Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi az esély rá, hogy az...

Mennyi az esély rá, hogy az 56-os ruha nem lesz jó a babámra?

Figyelt kérdés

Csak akkor cserélik ki, hogy ha rajta van a címke. Viszont mielőtt ráadnám, ki szeretném mosni, azt meg ugye címkéstől nem lehet. :)

A 32. heti uh-n normál méretűnék becsülték.

2010. aug. 2. 09:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ne vegyél túl sok 56-ost!
2010. aug. 2. 09:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Az esély... 50% vagy jó vagy nem. Ha leveszed a címkét már nem cserélik vissza.
2010. aug. 2. 09:35
 3/19 A kérdező kommentje:

Dehogy veszek!

Csak arra az egy garnitúrára értem, amiben haza szeretnénk hozni. Ez kimaradt a kérdésből, bocsi. :)

Hát, az 50-50%-ig én is eljutottam...

2010. aug. 2. 09:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Fiu vagy lány lesz a babád?Az én babám lány,50cm-rel és 3400g al született,ami azért nem kicsi,és talán még kicsit nagy is volt rá az 56os!Szerintem a legtöbb babára jó az 56os méret,jó pár hétig,ugyhogy szerintem 70-30% az esély:-)
2010. aug. 2. 09:42
 5/19 anonim ***** válasza:
25%

Mi az a normál méret? Vagy átlagnak megfelelő? A dokidat kérdezd, hogy ő mennyinek saccolja a szülésre. Mégiscsak jobban ért hozzá, mint mi... Ő szerintem biztosabbat tud mondani!

Az én babám pl. 35. héten született és akkor már 53 centi volt. Nem tudom mekkora lett volna, ha végig bent marad... Volt szobatársam, akinek majd 60 centis kisbabája született.

2010. aug. 2. 09:42
 6/19 A kérdező kommentje:
Kioktatást nem kértem, köszönöm. Képzeld, most akarok babaruhát mosni, és most jutott eszembe. Hívjam fel a dokit, hogy drága doktor úr, mégis, mossam vagy, sem??
2010. aug. 2. 09:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuti jó lesz! Átlag baba 56 cm alatt van, de amúgy is még egy picit tovább is tudta hordani a lányom a rugikat mint ami a mérete. Az anyagától is függ, meg a gyártójától, mert méretek között is nagy különbség van, de ha jó rugalmas pamut akkor simán tudja hordani még később is.
2010. aug. 2. 09:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen az, pamut! Köszi!
2010. aug. 2. 09:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem akartalak kioktatni!!! Ha Te ezt vetted ki a szavaimból, akkor azt nagyon sajnálom!

Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy most azonnal hívd fel a dokit, hanem ha személyesen találkozol vele, érdeklődj, hogy mit gondol mekkora lesz a baba.

De mindegy, inkább nem írok semmit, mert még ezt is sértésnek veszed...

2010. aug. 2. 10:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Az en fiam 3 kg es 47 cm volt.Az 56-os lotyogott rajta.
2010. aug. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!