Szülés után mikortól lehet elkezdeni tornázni? Pl: hasizomgyakorlatok.6hete szültem, lehet már?
Szia. Vannak itt sokan akik azt mondják, hogy 6 hét után már elkezdtek tornázni. Én a Béres Alexandra Változz vissza lemezére kezdtem el, és ott 3 hónapot javasolnak. Nekem a védőnőm is ezt a 3 hónapos időt tanácsolta.
Üdv, 4 hónapos kislány anyukája
6 hét után már lehet olyan hasizmozástcsinálni, ahol az alsó hasra nem dolgozol, csak a felsőre. Pl. sima hasprés, stb.
Ajánlom Rubint Réka Add önmagad 3. c. dvd-t, ott van 30 perc hasizom, és kiemeli, hogy aki nemrég szült az, melyiket ne csinálja. Ő császárról beszél. Ha természetesen szültél,a kkor 4-6 után már lehet tornázni, napi 15 percnél persze nem kell több, csak fokozatason emeled az időt, és az ismétlésszámot is.
Sziasztok,
Az első hozzászóló azt irta hogy ,hogy Béres Alexandra Változz vissza kazit használta? MI a véleményed róla?Szerinted megvegyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!