Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mikortól lehet...

Szülés után mikortól lehet elkezdeni tornázni? Pl: hasizomgyakorlatok.6hete szültem, lehet már?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Vannak itt sokan akik azt mondják, hogy 6 hét után már elkezdtek tornázni. Én a Béres Alexandra Változz vissza lemezére kezdtem el, és ott 3 hónapot javasolnak. Nekem a védőnőm is ezt a 3 hónapos időt tanácsolta.

Üdv, 4 hónapos kislány anyukája

2008. nov. 25. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

6 hét után már lehet olyan hasizmozástcsinálni, ahol az alsó hasra nem dolgozol, csak a felsőre. Pl. sima hasprés, stb.

Ajánlom Rubint Réka Add önmagad 3. c. dvd-t, ott van 30 perc hasizom, és kiemeli, hogy aki nemrég szült az, melyiket ne csinálja. Ő császárról beszél. Ha természetesen szültél,a kkor 4-6 után már lehet tornázni, napi 15 percnél persze nem kell több, csak fokozatason emeled az időt, és az ismétlésszámot is.

2008. nov. 25. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Az első hozzászóló azt irta hogy ,hogy Béres Alexandra Változz vissza kazit használta? MI a véleményed róla?Szerinted megvegyem?

2009. máj. 25. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!