Szerintetek szép név? És hogy lehet becézni?
Figyelt kérdés
A nagynéném neveltfiának (25 éves) ma született kislánya, akit Zoé Majának, vagy Maja Zoénak hívnak.
Szerintetek hogy lehet becézni ez(eke)t a nev(eke)t? És nektek tetszik?
2010. aug. 1. 18:38
11/22 anonim válasza:
Meg lehet kövezni, szerintem mind kettő elég csúnya név...
12/22 anonim válasza:
A zoé még elmegy, de a Maja borzadály...
13/22 anonim válasza:
Szerintem a Zoé.t nem kell becézni, ugy jó ahogy van :
14/22 anonim válasza:
De ez a Zoé név miért olyan nagy cucc? Le lettem pontozva, mert nem adnám senkinek...Fiúsan hangzik(a Zoltántól elvonatkoztatva is), senkit nem ismerek, sőt, nem is hallottam még olyanról, akit így hívnak...
15/22 Allison válasza:
Attól még más szeretheti. Lehet más meg a te gyereked nevét nem adná soha. Jó is így mert mi lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene?
16/22 anonim válasza:
Maja: Május xD [szerbiában lakom :P itt elég "elterjedt" a Maja név, és itt Májának mondják [röviden ejtve az "á"-kat, innen jutott ez eszembe :P], am meg Majácska, Majuska
Zoé: Zozó, Zozi, Zoika
17/22 Miranita válasza:
Az én kislányomat is Zoénak hívják :) Mi úgy szoktuk becézni, h Zojcsika, Zojesz, Zojcica meg még sorolhatnám :) Szerintem nagyon szép név :)
18/22 anonim válasza:
Én Zoé vagyok (: én sem vagyok kisbaba xD engem zoénak szoktak de néha zozónk :)
19/22 Lia770330 válasza:
Mi Zojcsinak becézzük, de még csak 4 hetes :)))
20/22 anonim válasza:
Én Zoé vagyok 21 éves és általában vagy Zoé vagy Zoji a becézésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!