Dominik vagy Balázs? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Balázs nagyon elterjedt és a Dominik sem ritka, de a vezetéknév is gyakori szóval a ritkább, különleges nevek amúgy sem illenének hozzá és csak ez a kettő tetszik mindkettőnknek. Nekem a Dominik egy hajszállal jobban tetszik, a férjemnek meg a Balázs. :) Molnár vezetéknévhez melyiket adnátok?2020. jún. 26. 15:07
11/23 anonim válasza:
Balázs. A hideg ráz a Dominiktól,csak ellenszenvesekkel hozott eddig össze a sors.
A vezetéknévhez jobb a Balázs
12/23 anonim válasza:
Kb minden kisfiút Dominiknak hívnak... 4-5 éve volt talán hogy ha elkiabáltad magad, hogy "Dominiiik" akkor legalább 6 kisgyerek egyből jött volna rá. Ezerszer inkább a Balázs.
14/23 anonim válasza:
Látom, elég egyhangú a dolog, de még egy szavazat a Balázsra. Nekem valahogy nagyon "nem jön be" a Dominik név.
15/23 anonim válasza:
Akkor egy szavazat a Dominikre, nekem jobban tetszik.
Ha B betűs név, akkor nálam Bence, én a Balázst nem adnám, de az én vagyok :)
19/23 anonim válasza:
A Balázs csak magyarnak szép. Külföldi ismerősök húzzák rá a szájukat. Nem azért, mert magyar név, ugyanis van olyan, ami tetszik nekik (pl. Nándor), de a zs betűsek nem. Őszintén szólva nekem mindig a "Balázs tökén lóg a darázs" jut eszembe róla.
A Dominik a "mini" miatt nem szokott tetszeni embereknek, nekem a vallási oldalával van bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!