Dominik nevű babátokat szokták a család/barátok Niko-nak becézni? Nekem nagyon nem tetszik hogy a párom családja mindig igy hivja ha náluk vagyunk.
gondolom, ha a te családod hívná így, tetszene.
Most őszintén, mit segít rajtad, hogy itt valaki így becézi vagy sem, ettől még neked továbbra sem tetszik és a család továbbra is így hívja.
A billentyűzet helyett a kicsi szádat használd, és ne nekünk szólj, hanem nekik.
Kedves első! Gondolom a kérdező bizonytalan, hogy ilyesmi miatt most ugyan erdemes e egyaltalan szot emelni... Őszintén szólva az en kicsi lányom is agyon van cifrazva a párom családjánal es bar engem zavar meg nem tettem ezt szóvá. En eddig meg csak nagy levegot vettem es kesz.
Kérdező : en a Dominiknak csak a Niki becézését talaltam..ha nagyon zavar próbálj esetleg először a paroddal beszelni hatha o legközelebb szepen tudja mondani a családnak hogy nem is Niko hanem pl Domi!
Domi, Doma, Domci - így becézik Dominik nevű ismerőseimet, családtagjaimat.
Mondjuk ők már nem babák, szóval tudnának szólni, ha nem tetszik nekik :D
Ha a párodat nem zavarja, akkor ne foglalkozz vele.
ilyesmi miatt most ugyan erdemes e egyaltalan szot emelni..
Miért, ha nekünk tetszik, használjuk, akkor neki is fog? Ő ettől még pont úgy fogja utálni.
Az exemnek van egy fia, akit a sajat nagyanyja total mashogy elkeresztelt, mert nem tetszett neki az eredeti neve. Davidnak szolitjak, az eredeti neve total mas. Na ez a gaz, nem ami nalatok van.
Ha majd zavarja a gyereket kesobb szol o.
Unukaöcsém Dominik, őt Dodónak szokták becézni. A szomszéd kissrácot meg Dominak.
Nekem a Nikó hangzásával sem lenne különösebb bajom, ha már muszáj becézni. De hozzá kell tennem, hogy kimondottan becézhetetlen neveket kaptak a gyerekeim, mert szerintem a legtöbb név az eredeti formájában a legszebb. Így nálam a Dominik Dominik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!