Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló szülők, ti hogyan...

Egyedülálló szülők, ti hogyan éltek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy konkrétan, hogyan élitek túl a napokat?

Csak azért, mert sokszor olvasom, hogy sokan még a benzinkútra sem mennek be fizetni, ha a gyerek a kocsiban van, inkább viszik.

Vagy inkább nem főznek, ha nincs odahaza gyufa, és csak a dohánybolt van nyitva, mert oda meg nem lehet bevinni a gyereket.

Hogy vásároltok, mentek WC-re, hivatalba, dokihoz,..., ha sem kocsiban, sem odahaza, nem meritek hagyni a gyereket, 5 percre sem?

2020. jún. 25. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
4 éves lányommal élünk ketten. Benzinkúton a bezárt kocsiban hagyom, ha boltba megyünk, akkor viszont soha. 9 hónapos kora óta élünk ketten, a ház cca 250 m2, 2 szint plusz hatalmas udvar, így a bezárt házban hagytam mindig is, ha aludt, én pedig kertészkedtem, medencéztem vagy bármi, de 3 éves koráig kamerás bébiőrt használtam. Főzéhez nekem nem kell gyufa, se semmi olyan semmihez, ami dohányboltban beszerezhető csak azonnal.
2020. jún. 25. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Jó életed lehet, ha túl kell élned a napokat. Mi lenne ha olyan gyereket nevelnél, aki kompatibilis egy egyszerű bolttal, vagy van annyira életképes, hogy el tudja foglalni magát amíg wn-n vagy? Ha nem egyedülálló lennél, párod meg dolgozna, meg ár ad míg hazaér és addig nem mennél wcre? Bocsi de a keserűségedet és frusztráltságod tükrözi a gyerek is, ha ennyire utalod az életed.
2020. jún. 25. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
12%
*megvárnád
2020. jún. 25. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Biztosan nem hagyom kocsiban egyedül, mindig vittem mindenfelé, vásárolni ha muszáj volt, de inkább elkerültem, kevesebbszer mozdultam ki. Kellett egy idő, mire hozzászoktam.

Rohadt nehéz volt, nem tudtam mitől, majd kiderült hogy azért, mert nem tipikus gyerek.

Kisbabát nem lehet nevelni, kb 2 éves korig csak gondozod, utána lesz olyan szinten, hogy felfogja a magyarázatokat rövid tőmondatokban. Nagyobb gyerekkel meg könnyebb sokkal, 3-4 éves kortól már nem vészes.

2020. jún. 25. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem pont egyedülálló vagyok, de sokat volt (és van) úton a férjem, úgy értem, hogy pl egy hétre elmegy. Én nem szoktam egyedül hagyni tankoláskor, beviszem a benzinkútra. Még most is, pedig már 4 éves. Nem használok gyufát, de ha kéne a tűzhelyemhez, gondoskodnék róla, hogy ne fogyjon el pont piros betűs ünnepnapon. Ha mégis, a dohánybolt ajtajában megkérném az árust, hogy adja ki. Wc-re úgy mentem, míg kicsi volt a gyerek, hogy beletettem a kiságyba. Hivatalos ügyben egyszer kellett magammal vinnem, másfél évesen, vittem pár érdekesebb játékot, enni, inni... Másfél órát vártunk, de nem volt gond, sírás vagy ilyesmi.

De nekem ez csak évente pár hét. Nagyon fárasztó lehet ez állandóan.

2020. jún. 25. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!