Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki nehezen talált nevet a...

Aki nehezen talált nevet a babának, mikor találta meg az igazit?

Figyelt kérdés

Fiú névből rengeteg tetszik, de az első gyerekünk lány lett. Igazaból kb. 38 hetesen találtunk neki nevet, de még a szuloszoban is vacilaltunk ketto kozul, amikor megszuletett.

Hat persze, hogy a második baba is lány lesz... :)

Teljesen tanácstalanok vagyunk, rövid a a vezetéknév, ezért a hosszabb nevekben gondolkozunk, de egyszerűen nem talalunk semmit, pedig már 32 hetes vagyok negint.

Volt valaki, aki "jobb híján jo lesz ez" alapon adott nevet? Kesobb megbaratkozott vele?

2020. jún. 23. 22:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Dani a vezetéknév, olyan kurtán hangoznak vele a rövid nevek.

Amúgy nem rossz a Róza, a Rózi is tetszene, de a vezeteknévvel szerintünk nagyon nem hangzik jól.

2020. jún. 23. 23:42
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Meg csúfolni fogják szegényt nyugereket hívják rozinak
2020. jún. 23. 23:50
 13/25 A kérdező kommentje:

A mai divatos nevekkel meg mindenkinek az a baja, hogy hogy fog kinézni, ha egy 70 évest Zoénak meg Zselykének hívnak.

Majd hozzaszoknak, ugyanúgy, ahogy a mai nem divatos neveket is megszokják egy kislanynál/kisfiúnal.

2020. jún. 24. 00:01
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Nekem teszik a Rozina, abszolút nem régi név.Annyi idióta nevet adnak már a mai szülők,H igenis ritka és szép ha szép magyar neve van a gyereknek.Unalmas már a sok Luna ,Mia és tarsai
2020. jún. 24. 00:08
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a Dani Róza 😊
2020. jún. 24. 00:55
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg Johanna? Szerintem nagyon szép a vezetéknévvel (:
2020. jún. 24. 06:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi az első lányotok neve ?
2020. jún. 24. 07:16
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

A Rozina nagyon szép név! Szerintem az illik a vezetéknévhez.

Dani Rozina

2020. jún. 24. 09:14
 19/25 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem lehet egy kérdést tetszikelni.

Mi is pont ugyanezzel szenvedünk, csak fordítva: lánynév azon nyomban lenne, de a fiúnevekkel bajban vagyunk, persze fiunk lesz :) Már rövidült a lista, nekem van is kedvencem, de tulajdonképpen nincs meg az a "hát persze, hogy ez az" érzés, a férjemnek meg még annyira sem. Mi is néha 1-2 hétre félretesszük, de engem is nyomaszt, már úgy hívnám most is a nevén, de hát nem tudom, mi az :D

2020. jún. 24. 09:43
 20/25 anonim ***** válasza:

#19 ugyan így vagyunk mi is! Lány név van favorit, de persze fiú lesz :D Ezen nem tudunk megegyezni, neki más tetszik, nekem megint más, de azokban se vagyunk biztosak!

És mindenki ezt kérdezi: mi lesz a neve? hogyhogy nem döntöttétek még el? ...

2020. jún. 24. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!