Nektek is hosszúnak tűnik a 9 hónap? 35 hetes vagyok, de már nehezen bírom. Kb 1 hónapja érzem azt, hogy nagyon hosszú az ez az idő (persze tudom, hogy a pocakban kell fejlődnie a babának). Már nagyon jó lenne, ha itt lenne velünk.
Szia!
Én 30 hetes vagyok. Nekem pont fordítva van. Úgy érzem, mintha idáig repült volna az idő. :) Néha el is csodálkozom, hogy már itt tartok. Mondjuk én nagyon élvezem a várandósságot, nem lehet okom panaszra. Persze nagyon várom már, hogy megszülessen a kislányunk, és végre a karjaimban foghassam. :)
Érdekes mert azt tudnám mondani,hogy "Te jó ég milyen gyorsan elment ez a 9 hónap:)" Mellette meg már minden nap 1 évnek tűnik:) Mert mintha tegnap tudtam volna meg hogy babát várok, és el is repült az idő.. Most meg már minden este úgy fekszem le,hogy az éjszakák borzasztó hosszúnak tűnnek,mert mindig felkészülök arra,hogy "Na ma lesz a nagy nap":) Hát eddig még nem:)
Most már 40+2 hetes vagyok,úgyhogy kérdező lesz ez még hosszabb is:)
Boldog babavárást.
3-as vagyok!
Egyébként nekem valahol a 38-hétben állt meg az idő:)
Hú nekem a második terhességem tűnt nagyon hosszúnak. Én bőven megelégedtem volna 3-4 hónappal, m utána fájt, húzódott a hasam, a csontom is nagyon fájt, h alig tudtam menni. Nagyon rossz volt.
:)
nekem nagyon hosszúnak tűnt, nem győztem kivárni, hogy felvegyem, láthassam végre
mindig sürgettem, majdnem meg is indult, utána meg azon voltam, hogy maradjon még, ne jöjjön korán. és maradt :)
Nekem kb egy hete állt meg az idő :) jovohetre vagyok kiírva ugy erzem sose jon el :D
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!