Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy férfinak hány...

Szerintetek egy férfinak hány éves korban ideális az első gyerek?

Figyelt kérdés
Csak érdekel ki, mit gondol. Nőkre vonatkozóan sok ilyen van, férfiakra kevesebb.
2020. jún. 18. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Én azt mondanám, hogy minimum 28, de inkább 30 éves kortól ideális. Addig építsen karriert, utazzon, szórakozzon, barátokkal legyen, satöbbi. Persze nyilván az élet hozhat mást, meg rengeteg minden múlik a férfi személyiségétől is, ez csak az én személyes véleményem a kérdésről.
2020. jún. 18. 14:36
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Az a bajom a korai gyerekvállalással, hogy kötve hiszem, hogy akik mondjuk 21-22 évesen szülnek azok együtt vannak a párjukkal 4-5 éve. Ha együtt is vannak akkor ebből legalább 3-4 év csak tini járogatás ami alatt meg sem ismerik egymást. És egy 1-2 éves járogatásba minimális együttéléssel hatalmas felelőtlenség a gyerek. Nem is ismered a másikat. Amíg tart a rózsaszín köd addig könnyen figyelmen kívül hagyod a hibáit és ő is máshogy fog hozzáállni a kapcsolathoz is meg a gyerekhez is. De arról halvány fogalmad nincsen, hogy tud-e együtt élés mellett évekig minden napos energiát fektetni egy kapcsolatba például. És az ilyen kapcsolatok siralmas véget fognak érni amikor rendesen megismerik egymást. Sajnos túl sok ilyet láttam már, az ismerőseim fele emiatt szingli anyuka. Elhitte, hogy ha 3 évig működött a tini járogatás akkor majd biztos örök élet meg egy nap lesz a kapcsolat. Amint többet éltek együtt már ment is tönkre. Többek között ezért nem jó ötlet fiatalon a gyerek. A kapcsolatotok nem elég érett rá, nem ismeritek egymást eléggé.
2020. jún. 18. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Teljesen másik voltak a férfiak 20-25 évvel ez előtt mint most. Kár a kettőt hasonlítani.
2020. jún. 18. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

12-es, én 22 évesen estem teherbe úgy, hogy 4 és fél éve votlunk együtt, ebből 4 évet együtt is éltünk... Nem azt mondom, hogy ez az általános, de egyáltalán nem lehetetlen. (Férjem 4 évvel idősebb nálam.)

Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem ez nagyon emberfüggő, van aki 20-as évei elején is már érett a feladatra, de van aki még 40 évesen sincs készen rá, sőt lehet, hogy soha se lesz. Szerintem ezt mindenkinek magában kéne eldöntenie.

2020. jún. 18. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
44%
30 fölött.
2020. jún. 18. 20:26
 16/16 anonim válasza:
Mikor én megszülettem, apukám 37 éves volt. Szerintem ez már kicsit sok, de egyébként semmibe sem hátráltat, hogy egy picit idősebb a többi apukától, és nagyon jó a kapcsolatunk hála istennek.
2020. júl. 6. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!