177 cm-es férfinak mennyi lenne az ideális testsúly?
Ez a BMI kalkulátor enyhén szólva baromság. Pláne, hogy a 177 cm-es férfinál normálisnak tartja a 60 kg-os testsúlyt.Ennél a magasságnál ha nőnemű valaki, akkor ugyanazok a súlyhatárok vonatkoznak rá, vagyis 58-tól 78-ig.
Amit szintén hülyeségnek tartok, hisz egy férfinak erősebb csontozatúnak kellene lennie, nagyobb izomtömeggel, így ekkora magasságnál 10 kilóval legalább többnek kellene lennie egy normál testalkatú férfinek. Bár ahogy előttem is írták, inkább az számít kin mennyi zsír van, mennyire nehéz a csontozata, illetve hogy milyen az összkép.Testépítőknél meg ehhez a magassághoz a 95 kg se számít soknak, és egy csupa izom embert nem neveznék túlsúlyosnak, mint ahogy azt a BMI kalkulátor teszi.
Én ilyen magas vagyok.
67kg vagyok és van rajtam valamennyi izom (nem sok, nyilván), de azért nem vagyok teljesen löttyedt.
Mindenki sápítozik, hogy mennyire vékony vagyok, de mivel évekig voltam 84-86kg között (sport nélkül), nekem most nagyon nagy élmény így látni magam.
Nem tudom, hogy meddig tudom ezt tartani (figyelek a súlytartásra, szerintem visszahíznék ha kedvemre zabálnék), meg azért igyekszem rendszeresen vérképet csináltatni.
De jó szálkás vagyok, az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!