Ért valamit az esemény utáni tabletta?
Peteérésem utolsó napján együtt voltunk a párommal(peteérésem napjai június 1,2,3,4 és 4.-én 11 óra után volt az aktus) ki szakadt az óvszer.
Rá 16 órára vettem be esemény utáni tablettát.
Használhatott vagy számíthatok terhességre?
Én egyszer vettem be ilyet, szinte rögtön az együttlét után, mert észrevettük hogy elszakadt az óvszer - nem lettem terhes.
Viszont az esemény utáni tablettában hatalmas adag hormon van a normál fogamzásgátlóhoz képest, ne lepődj meg azon ha pár hónapra felborul a menstruációd. Nekem mindig is kicsit szabálytalan volt, soha nem tudtam napra belőni, csak 2-3 napos "kb. akkor fog megjönni" időszakot tudtam megjelölni és 7-8 napig tartott. De a tabletta után 3-szor jött meg 3 hetenként ugyanilyen hosszú menstruációval. Aztán volt egy 4-5 hetes üres hónapom, és onnantól visszaállt a korábbi rendszer. Emiatt többet nem is használtam.
De a lényeg, hogy nem estem teherbe.
Mi egyszer akkor nem védekeztünk amikor kb közben is megjöhetett volna, de azért a biztonság kedvéért 30 óra után csak vettem be... Annyira jó volt, hogy idén kezdi az iskolát.
A te esetedben inkább számítanek terhességre, mint nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!