Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kortól (minimum)...

Hány éves kortól (minimum) engednétek el gyermeteket a Balatonra egyedül?

Figyelt kérdés
Az állomáson várnák.

2020. jún. 11. 19:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%
15-16 de függ a gyerek személyiségétől is, mert ha odafigyel magára és alapvetően óvatos akkor lehet 15, de ha inkább keresi a bajt akkor 17
2020. jún. 11. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Itt most annyi a kérdés, hogy mikortòl engednéd egyedül a vonaton utazni ùgy, hogy felrakjátok a végállomáson meg leszedik a gyereket...elég megtévesztő mert nagyon nem mindegy. Egyik esetben 12 a másikban 17-18.
2020. jún. 11. 22:11
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
Balatoni táborba 8 évesen mentem 1 hétre. Úszóoktatók, testnevelő tanárok tartották a tábort gyerekeknek és tiniknek. Nem tudom, mennyien lehettünk, de 100an biztos. Előtte 7 évesen voltam 1 hetes táborban Mezőkövesden. Az egy kicsi, 10 fős tábor volt. Mindez a mobiltelefonok előtti időben volt. Telefonkártyával lehetett (volna) hazatelefonálni a nyilvános fülkéből. Kvázi 1 hétig nem tudták a szüleink, mi van velünk.
2020. jún. 11. 22:39
 14/27 anonim ***** válasza:
19%

13 voltam mikor elengedett anya úgy, hogy nővérem várt az állomáson és még akkoriban nem volt mobil.

14 a lányom de én ebben a beteg világban nem engedném még el egyedül.

2020. jún. 12. 07:25
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, mekkora gyakorlata van tömegközlekedésben. Ha kb életében másodszor ülne vonatra, akkor nem. De pl ha napi szinten egyedül közlekedik amúgy is, akkor gond nélkül engedném.
2020. jún. 12. 09:01
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

De most ott lenne nagyszülő, vagy nem? Ha csak az utazás idejére lenne egyedül, akkor simán már iskolás kortól, nem nagy cucc, vonatra te felrakod, nagyszülő leveszi, én repülőn is utaztam egyedül 10 évesen, nemhogy vonaton.

Ha totál felnőtt felügyelet nélkül lennének a vakáció alatt, akkor olyan 15-16. Függ a társaságtól, meg a kamasz érettségétől.

2020. jún. 12. 11:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Enyém 14 évesen már utazott így egyedül a vonaton,hogy mi a szülők

felraktuk a vonatra és a leszállás után már várták a vonatállomáson a

rokonok,visszafelé is így volt,csak fordítva.

2020. jún. 12. 13:04
 18/27 A kérdező kommentje:
Csak az utazás idejére lennének felnőtt felügyelete nélkül.
2020. jún. 12. 13:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt azért erősen túlspilázod. Basszus, 12 éves, nem 2. Én 12 évesen kezdtem a hatosztályos gimit, onnantól napi szinten vonatoztam. Szép is lett volna, ha azért nem járhatok suliba, mert anyám nem enged egyedül vonatozni... Ez szerintem nagyon durva túlféltés, hogy 12 évesen ennyire szigorúan fogod, suliba is még hozod-viszed? Ebből lesznek a totál életképtelen felnőttek, meg a csodálkozó szülők, hogy hát miért nem dolgozik ez a gyerek, meg miért nincsenek barátai, párkapcsolata.
2020. jún. 12. 20:17
 20/27 A kérdező kommentje:
Ezt nekem mondd, hanem a többi válaszolónak! Másik oldalon le letten cseszve, hogy felelőtlen vagyok.
2020. jún. 12. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!