Melyik nevet vàlasztanàtok?
Figyelt kérdés
A vezetèknèv külföldi, nem Magyarorszàgon èlünk.
Illetve ha van hasonlò nèv ötletetek, ìrjatok :)
2020. jún. 10. 06:53
A kérdező szavazást indított:
Mila
Nina
Luna
Lana
Liza
Lea
74 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mindegyik gáz, kivéve a Liza.
Komolyan azt akarod, hogy úgy csúfolják majd szerencsétlen kölyköd hogy Nina-P..ina vagy Luna-P..una
2/9 anonim válasza:
Liza tetszik. Milla (dupla l-betűvel) tetszene inkább.
3/9 anonim válasza:
1!
Komolyan nem megy az erto olvasás? Külföldi apuka és nem Magyarorszagon élek.kb esélytelen hogy a neve miatt csúfolják a gyereket.
Kérdező!
Nekem Luna a kedvencem. Ninanak hívják a lányom barátnőjétgyönyörű 17 éves kis hölgy- a szomszéd kislány pedig Liza, cukorfalat kis jelenség.
4/9 anonim válasza:
Külföldi név esetén Nina, ennek nagyon tetszik a hangzása, egyik anyuka-barátnőmnek is ez a neve (28 éves), magyar(os) vezetéknév mellé a Leát választanám, mert annak kevésbé idegen számomra a hangzása.
5/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy ha külföldieknek szeretnéd, hogy tetszen, akkor miért itt tartod érdemesnek közvéleményt kutatni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a Lanán kívül mind jó, azt valamiért tényleg kutyanévnek tartom, pedig nem szoktam ezt mondani egy névre. Én amúgy a Lizát választanám.
7/9 anonim válasza:
Liza tűnik a legértelmesebbnek abban az esetben is, ha külföldön éltek. De akkor inkább nem Lisa?
9/9 anonim válasza:
Nagyon max. Liza, de förtelmes mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!