Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet vàlasztanàtok?

Melyik nevet vàlasztanàtok?

Figyelt kérdés

A vezetèknèv külföldi, nem Magyarorszàgon èlünk.

Illetve ha van hasonlò nèv ötletetek, ìrjatok :)

2020. jún. 10. 06:53
A kérdező szavazást indított:
Mila
Nina
Luna
Lana
Liza
Lea
74 szavazat
 1/9 anonim válasza:
45%

Mindegyik gáz, kivéve a Liza.

Komolyan azt akarod, hogy úgy csúfolják majd szerencsétlen kölyköd hogy Nina-P..ina vagy Luna-P..una

2020. jún. 10. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Liza tetszik. Milla (dupla l-betűvel) tetszene inkább.
2020. jún. 10. 07:23
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

1!

Komolyan nem megy az erto olvasás? Külföldi apuka és nem Magyarorszagon élek.kb esélytelen hogy a neve miatt csúfolják a gyereket.

Kérdező!

Nekem Luna a kedvencem. Ninanak hívják a lányom barátnőjétgyönyörű 17 éves kis hölgy- a szomszéd kislány pedig Liza, cukorfalat kis jelenség.

2020. jún. 10. 07:35
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Külföldi név esetén Nina, ennek nagyon tetszik a hangzása, egyik anyuka-barátnőmnek is ez a neve (28 éves), magyar(os) vezetéknév mellé a Leát választanám, mert annak kevésbé idegen számomra a hangzása.
2020. jún. 10. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
Nem értem, hogy ha külföldieknek szeretnéd, hogy tetszen, akkor miért itt tartod érdemesnek közvéleményt kutatni.
2020. jún. 10. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a Lanán kívül mind jó, azt valamiért tényleg kutyanévnek tartom, pedig nem szoktam ezt mondani egy névre. Én amúgy a Lizát választanám.
2020. jún. 10. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Liza tűnik a legértelmesebbnek abban az esetben is, ha külföldön éltek. De akkor inkább nem Lisa?
2020. jún. 10. 09:17
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Liza,Lea
2020. jún. 10. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon max. Liza, de förtelmes mind.
2020. jún. 12. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!