Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell szüléskor orvost,...

Hogyan kell szüléskor orvost, szülési helyet választani, mennyibe kerül?

2020. jún. 8. 07:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha már van egy bejáratott nőgyógyászod, akiben megbízol, évek óta hozzá jársz, alapvetően jól érzed magad mellette, akkor jellemzően őt szokták megkérni, hogy legyen a szülészorvos, vagy ha nem vállal szüléseket, akkor esetleg tud-e ajánlani valakit. Ugyanez az ajánlásos módszer egyébként működik ismerősi körökben vagy miután kitaláltad, hogy hol fogsz szülni (akár a körzetedbe tartozó kórházban, akár magánintézményben), mindegyiknek van Facebook csoportja, ahol kérhetsz véleményeket, ajánlásokat. Jellemzően a szülészorvoshoz jársz végig terhesgondozásra, akár a magánrendelőjébe, akár tb-alapon, ez teljesen rád van bízva. Ugyanúgy, ahogy a honorálás is teljesen egyéni, ezt szintén megkérdezheted azoktól, akik már szültek vele, hogy ők mennyit adtak. Szülésznővel ugyanez a helyzet. A kórházban meg ha magánintézményt választasz, ott csomagok vannak, a honlapjukon minden tételesen ki van írva, szerződést köttök és aszerint fognak számlázni, ha meg állami kórházba mész, ott meg max ha VIP szobát kérsz, azért kell extrában fizetned (már ha van az adott kórházban olyan).
2020. jún. 8. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Bp-en fogadtam orvost.

Ahova tartoznék ott egy normis nőgyógyász sincs sajnos.

Az első gyerekkel ott voltam. Nem volt orvosom. Magas vérnyomás miatt 2 hétig benn feküdtem szülés előtt.

Egyszer nem vizsgáltak meg.

Eszük ágában sem volt.

Most 50 km-t utazok az orvoshoz inkább.

Bp-en fogok szülni ott ahol a doki rendel.

15.000 Ft. a tarifája. A szülés 150.000 Ft. Ha nem akarsz programozott császárt. Persze van extra VIP szoba.

2020. jún. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!