Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik panelban,társasházban...

Akik panelban,társasházban nevelnek gyereket mennyire hat ki rátok ha hangos szomszédaitok vannak?

Figyelt kérdés

Gyermek vállalás elött állunk,nem rég költöztünk egy 2 szobàs nappalis lakásba.Nagyon szép helyen van,de az egyik szomszèdunk nagyon problémás.Állandòan stresszelek miattuk igy is.

Szeretnénk családot alapitani már,30 évesek vagyunk màr.

Egyik nagy vágyunk egy csalàdi ház de ehhez legalább 3-4 év(jobb esetben)kell.

A férjem nem akar költözni mert anyagilag megint meglépni,ràadàsul fél éve költöztünk ide.

Fiatal pár akik egész nap üvöltenek,csapkodnak,dobáloznak.A hétvégi banzàjròl ne is beszèljünk.

Tegnap éjfélig ment az üvöltözès,egyszerüen eszükbe sem jut h él rajtuk kivül más is.Többszöri felszòlitás ellenére sem változtatnak.Rendörsèget is hivtunk már ki.Semmi változás.

Félek ha sikerül a baba,akár a stressz rámehet az egèszségére

Ha megszületne pedig nem tudna pihenni,és ahogy mi is,ö is àllandòan felébredne rájuk.

Akik ilyen èletbe futottak bele mit csináltatok?

Költözni szeretnék de a férjem hajthatatlan.

Még èveket várjak a gyerekkel?

Konizacios mütétem volt 2 éve és fèlek h ha tovább várunk már esély sem lesz.Vagy a stressz miatt ùjra müteni kell.

Hogy birjam belátásra?Nagyon szeretne babát de én igy képtelen vagyok rá😕

2020. jún. 7. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Megértelek és jogosak az aggályaid. Lehet, hogy a babád nyugodt lesz, aki nem sír, szépen alszik, nem hasfájós. De lehet, hogy hasfájós lesz, rossz alvó, vagy éppen élénk, aki nem igényel annyi alvást. A gyerek, főleg, ha első, teljesen átrendezi az életet, ha pedig sírós, akkor még jobban kifáraszt téged a vele való foglalkozás. Ilyen szomszédok mellett garantáltan kikészülhetsz. Nem igaz, hogy aki így nő fel, az megszokja. Én is így nőttem fel, ilyen szomszédokkal gyerekként és soha nem szoktam meg. Csak legfelső emeleten vagyok hajlandó lakni, kollégista koromban volt ez másként, de egy kollégium az nem társasház. Ma meg sok 30-as még mindig kollégistaként él, mikor beköltözik egy társasházba. Hajnalban trappolnak a lépcsőn, leverik a falat, részegen randalíroznak a lakásban, mit számít nekik, hogy máshol aludna a gyerek vagy dolgozni mennek és korán kelnek. Az értelmiség is igazi disznó módjára tud viselkedni a saját otthonában. Otthon...hm. Úgyhogy ha sikerül rávenned a férjedet, kizárólag legfelső emeletre költözzetek :-) Ennek ellenére szeretnélek egy kicsit megnyugtatni, amíg pici a baba, addig nem olyan vészes, mert a legtöbb baba nagyon mélyen alszik, bármilyen pozícióban, illetve a másik szobában is alhattok, addig a 2-3 évig, amíg nem költöztök és ott nyugi van. A férjed nem tűnik empatikusnak, pedig nagyon nagy szükséged lesz majd rá. A gyereksírás plusz a szomszédok őt is kikészítheti és rámehet a házasságotok. De látogathatod sokat a szüleidet, nagyszüleidet és akkor sem vagy otthon. A baba mellett bizonyos értelemben nagy szabadságod is lesz, a férjed meg fogja érteni, hogy a babával a szüleidnél vagy, míg ő dolgozik.
2020. jún. 7. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Semennyire pedig a szomszédunk egy igazi 🍑fej. Állandóan hangosan kornyikál mint egy kiherélt macska, éjszakábanyúlóan fent van, megy a mosógépe, takarít, zongorázik, furulyázik, átrendezi a lakást és van amikor ezeket hajnali 6-kor kezdi miután éjjel 3-ig fent volt. Én nem vagyok egy agresszív, gyűlölkodő típusú ember sőt, kifejezetten béketűrő vagyok de ezt az idiótát néha felmennék és szívesen beleépíteném a betonba... Többször jeleztük már neki, hogy reggel 8 előtt és este 10 után próbáljon már meg disztingválni de kikérte magának, ő szentül hiszi, hogy egyedül él a Földön. Bezzeg amikor a másik szomszéd rágyújt akkor ordít ki ordenáré módon az ablakon hogy mindjárt levágja a fejét, majd úgy becsapja az ablakot hogy beleremeg a társasház vagy amikor megy az altatódal este a gyereknek (csukott ablaknál halkan, nem tudom hogy hallja) akkor képes volt éjszaka közepén dörömbölni az ajtónkon. Nem komplett, szerintem mentális problémái vannak.

A gyereket amúgy velünk ellentétben egyáltalán nem zavarja ez a barom, ő nem szokot felkelni a görénységeire, szerintem megszokta, ellenben emberünk toleranciaküszöbe annyira alcsony, hogy ő megőrül a gyerektől szó szerint ezt mondta egyszer. Én csak nevettem a markomba. 😅🤷‍♀️

2020. jún. 7. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
27%
A mi társasházunkban van egy belső udvar, körbe lépcsőházak. Az egyik lakásban van kisbaba. Percre pontosan 13:00tól 16:00ig visítva sír. Az anyja direkt kinyitja az ablakot is, hogy 5 lépcsőház lakói hallhassák egyszerre. Engem meg ez idegesít, de nagyon mert már fél éve ez megy. Szerintem a gyereked a saját üvöltésétől nem is fogja hallani a szomszédot, úgyhogy ne stresszelj ezen.
2020. jún. 8. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezek nem a mi ukrán falszomszédaink? Azok is pont ilyen elviselhetetlenek
2022. jún. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!