Akik panelban,társasházban nevelnek gyereket mennyire hat ki rátok ha hangos szomszédaitok vannak?
Gyermek vállalás elött állunk,nem rég költöztünk egy 2 szobàs nappalis lakásba.Nagyon szép helyen van,de az egyik szomszèdunk nagyon problémás.Állandòan stresszelek miattuk igy is.
Szeretnénk családot alapitani már,30 évesek vagyunk màr.
Egyik nagy vágyunk egy csalàdi ház de ehhez legalább 3-4 év(jobb esetben)kell.
A férjem nem akar költözni mert anyagilag megint meglépni,ràadàsul fél éve költöztünk ide.
Fiatal pár akik egész nap üvöltenek,csapkodnak,dobáloznak.A hétvégi banzàjròl ne is beszèljünk.
Tegnap éjfélig ment az üvöltözès,egyszerüen eszükbe sem jut h él rajtuk kivül más is.Többszöri felszòlitás ellenére sem változtatnak.Rendörsèget is hivtunk már ki.Semmi változás.
Félek ha sikerül a baba,akár a stressz rámehet az egèszségére
Ha megszületne pedig nem tudna pihenni,és ahogy mi is,ö is àllandòan felébredne rájuk.
Akik ilyen èletbe futottak bele mit csináltatok?
Költözni szeretnék de a férjem hajthatatlan.
Még èveket várjak a gyerekkel?
Konizacios mütétem volt 2 éve és fèlek h ha tovább várunk már esély sem lesz.Vagy a stressz miatt ùjra müteni kell.
Hogy birjam belátásra?Nagyon szeretne babát de én igy képtelen vagyok rá😕
Semennyire pedig a szomszédunk egy igazi 🍑fej. Állandóan hangosan kornyikál mint egy kiherélt macska, éjszakábanyúlóan fent van, megy a mosógépe, takarít, zongorázik, furulyázik, átrendezi a lakást és van amikor ezeket hajnali 6-kor kezdi miután éjjel 3-ig fent volt. Én nem vagyok egy agresszív, gyűlölkodő típusú ember sőt, kifejezetten béketűrő vagyok de ezt az idiótát néha felmennék és szívesen beleépíteném a betonba... Többször jeleztük már neki, hogy reggel 8 előtt és este 10 után próbáljon már meg disztingválni de kikérte magának, ő szentül hiszi, hogy egyedül él a Földön. Bezzeg amikor a másik szomszéd rágyújt akkor ordít ki ordenáré módon az ablakon hogy mindjárt levágja a fejét, majd úgy becsapja az ablakot hogy beleremeg a társasház vagy amikor megy az altatódal este a gyereknek (csukott ablaknál halkan, nem tudom hogy hallja) akkor képes volt éjszaka közepén dörömbölni az ajtónkon. Nem komplett, szerintem mentális problémái vannak.
A gyereket amúgy velünk ellentétben egyáltalán nem zavarja ez a barom, ő nem szokot felkelni a görénységeire, szerintem megszokta, ellenben emberünk toleranciaküszöbe annyira alcsony, hogy ő megőrül a gyerektől szó szerint ezt mondta egyszer. Én csak nevettem a markomba. 😅🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!